Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma annyi kudarc után végre valamilyen sikerélményben lehet részed. Ettől lendületet kapsz, és újra szárnyalni érzed önmagad. Nem ismersz lehetetlent, és ez talán egyetlen dologban meggondolatlanságra sarkall. Méghozzá szerelmi téren.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy rossz hír billenthet ki az egyensúlyodból. Nem kell azonban annyira a szívedre venned a dolgot: a támadás nem személy szerint ellened irányult. Szedd össze a maradék erődet, és fordítsd meg a dolgokat! Te képes vagy rá!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Tele vagy energiával, de ez nem ok arra, hogy minden teendőt továbbra is magadra vállalj. Ha folyton csak a kötelességedet teljesíted, akkor aligha marad időd az igazi alkotásra. Márpedig ma valamit véghez kell vinned!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma nem megy neked a munka. Folyton ábrándozol, máson jár az eszed. Ez már a kollégáidnak is feltűnik, de talán még a főnöködnek is. Legalább a legfontosabbakat végezd el. Utána pedig lógasd a lábadat, de lelkiismeret-furdalás nélkül!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 15. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Sok nehézséggel kell szembenézned a mai napon, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretnéd. Kivéve, ha randizni mész. Az nagyon jól sikerülhet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne legyél igazságtalan a partnereddel! Nem akar rosszat neked, csak éppen más elképzelései vannak bizonyos dolgokról. Azért ne legyél vele túl ellenséges, mert akár a szakításig is feszítheted a húrt. Ez pedig neked is ugyanúgy fájna.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Gondtalannak ugyan nem mondható a helyzeted, te mégis igyekszel a dolgok jó oldalát nézni. Így is kell! Minden nehézsége ellenére, mégis szerencsésnek mondhatod magad. A családod, a társad is melletted van, és ez nagy előny!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon beszédes kedvedben vagy, aminek az lehet a hátránya, hogy kifecseghetsz bizonyos titkokat is. Vigyázz, mert, habár azt hiszed, hogy kettesben vagy valakivel, lehet valaki a közelben. Ebből pedig később neked lehet kellemetlenséged.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A tervek, remények terén még mindig érezhető bizonyos túlzás. Ez most mégsem baj, mert, ha csak a negyede valósul is meg a terveidnek, még az is csodálatos lehet. És igazad van, ha nagyot akarsz, minden okod megvan arra, hogy higgy magadban!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Vénusz és a Neptunusz együttállása felébreszti a rejtett képességeinket és gyógyulást hoz

Február 15-én együttáll a Vénusz és a Neptunusz a Halak jegyében. Ha sikerül megélnünk a művészi hajlamainkat, amit ez az együttállás ébreszt fel bennünk, az lelkileg is gyógyító hatással lesz ránk. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma részed lehet egy megható, vagy felkavaró élményben. Ezek a tiszta érzelmek megkönnyebbülést, megtisztulást hoznak az életedbe. Sőt, talán ennél is többet: értékes felismeréseket is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma törvényt bonthatsz: a szerelemben és pénzügyekben is rendkívül sikeres leszel. Az üzletemberek extra bevételre, a szerelmesek sok ölelésre számíthatnak. Már szinte túlzás is a sok jó, ami ma ér.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Lassan, de eljuthatsz odáig, hogy megvalósítsd titkos álmodat. Ám ehhez szükséges, hogy kellő merészséggel, és az önbizalomhiányod legyőzésével vértezd fel magad. Az időzítés is nagyon fontos.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 13-19.: Valentin-nap és minden más jön a héten

Ezt a hetet egészen bizonyosan a Valentin-nap határozza meg. Minden a szerelemről, a szeretetről, a szerelmesekről szól. S ez épp így van jól. Mi mindent jelez még a heti horoszkóp erre a februári hétre? Minden fontos információt megtudhatsz.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!