Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az persze jó, hogy te egy önérzetes ember vagy, büszke, és szereted mindennek megadni az árát. Azonban, ha valamit jó szívvel adnak, azt fogadd el. Nagyon sok múlik a körülményeken, és a személyen, aki adja.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha eldöntöttél valamit, akkor ideje, hogy pénteken végre a megvalósításba is belefogj. Bármily nehéznek tűnik is a kezdet, ha az, ami most van, tarthatatlan, nem szereted, akkor mégis csak ez az egyetlen lehetőség. Ragaszkodj az álmaidhoz!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A szerencse napja virradhat rád pénteken! Azt hitted, már a világ összeesküdött ellened, és minden terved akadozik, de ez nincs így. A sors tálcán kínálja neked a jobbnál jobb lehetőségeket. Élj vele, és legyél hálás érte!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 10. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Akarva-akaratlanul egy heves vita kellős közepébe csöppenhetsz pénteken, és ráadásul még neked is kell döntened, kinek van igaza. Inkább maradj csendben, ne legyél igazságosztó. A végén még mindketten rád haragszanak meg.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az utóbbi időben a szokásosnál is hajthatatlanabbá váltál. Pedig nem jó, ha mindent csak akarattal, erőből szeretnél megoldani. Egy kis rugalmassággal, ráhangolódással, sokkal többre mehetsz pénteken. Puhatold ki a mások igényeit.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kiegyensúlyozottnak mutatod magad, pedig belül hatalmas erők forrnak benned. A feszültségeknek jó irányt is adhatsz, ha megvan benned a kellő elhatározás. Ne fogj mindent a körülményekre, inkább kapd össze magad!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Megint hatalmadba kerített az az érzés, hogy nem a megfelelő munkahelyen vagy, vagy nem a megfelelő beosztásban. Esetleg, hogy valami egészen mással kellene foglalkoznod. Ha tudod mivel, vágj bele, csak a magad örömére!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Át kellene gondolnod az érzelmi kapcsolataidat. Az utóbbi időben kissé zavarossá vált minden körülötted. Ma végre megnyugodnak körülötted a dolgok, és nagyon jó híreket is kapsz!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Talán azt gondolod, jobb, ha nem bízol senkiben, mert ezzel megúszhatod, hogy csalódnod kelljen. Csakhogy bizalom nélkül nincsen szeretet sem. Üres szívvel meg minek is élni? Lehet ugyan, de pont egy Nyilas erre képtelen lenne.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek varázslatosan alakul a február

A februárra nem lehet ráfogni, hogy könnyű hónap lenne, ennek a 3 csillagjegynek mégis varázslatosan alakul. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Talán jogosan haragszol valakire, de a haragoddal mégsem érhetsz el semmit másoknál. Talán egyetlen út, ha végleg elfordulsz tőle, ahelyett, hogy mérgeddel üldözöd. Kivéve, ha nem csak te vagy az egyetlen érintett, ha másokért kell küzdened.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Meglehet, az elkövetkező időkben valaki nagyon közel kerül a szívedhez, és ez alaposan összekuszálja jól megszervezett eddigi életedet. Még az is lehet, hogy választásra kényszerülsz. Ma még ne dönts, ne hamarkodd el!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Mind a partnered, mind a te rugalmasságodon is sok múlik, hogy hogyan tudtok túljutni a problémákon. Nagyon fontos, hogy mindig mindent beszéljetek meg! Ehhez teremts harmonikus körülményeket a mai estére.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. február 6-12.: lecsillapodik a feszültség bennünk és körülöttünk

Túl vagyunk a teliholdon, ezzel fokozatosan lecsillapodnak a kedélyek, az égi folyamatok most az elengedést támogatják. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!