Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma eljött a cselekvés ideje egy fontos kérdésben! Egészen természetes, magától értetődő magabiztosság jellemez. A bolygók igazán jó hátteret adnak, hogy a terveidet valóra tudd váltani. Fogadd el a segítségedre sietőket is. Jó szándék vezeti őket.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Akkor jársz jól, ha ma nem vállalsz hosszú távra elkötelezettséget, vagy nem döntesz nagy horderejű ügyekben. Mert amit most megígérsz, arra néhány nap múlva már nem is emlékszel, annyira elsodornak az események.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A pároddal mostanában kevés időt tudtok együtt tölteni. Ezért ne érezd magad vétkesnek, hiszen nem tettél semmit, és ne is bizonygasd ezt, mert ilyenkor a szavak jelentése, amíg eljut a másik füléig, torzulhat. Szakíts inkább ma este egy kis időt kikapcsolódásra!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 19.(Fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Most nem annyira a körülményektől, inkább a saját higgadtságodtól függ, sikerül-e kibékíteni a párodat, akit önfejűségeddel bántottál meg. Válaszd az őszinte bocsánatkérést, ez most az egyetlen út, és fontos is, hogy most összetartsatok.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A szerelemben elvárod, hogy a másik csodáljon, vagy a tenyerén hordozzon. A kérdés csak az, hogy a másiknak van-e kedve/ideje/energiája vasárnap ahhoz, hogy a kedvedet lesse. Ha nem, akkor vita, elégedetlenség várható részedről.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy barátod ma sokat segíthet neked abban, hogy megoldd a magánéleti problémáidat. Te azt hiszed talán, hogy azok nem is problémák. Valaki végre felnyitja a szemet az igazságra. Hidd el, jobb így, mert így esélyed van valóban megoldani azokat.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az életed tele van meglepetésekkel. A Vénusz például egy nagyon kedvező ajánlatra utal, ami még téged is meghökkent. Ha nem döntesz azonnal, mások csaphatnak le a lehetőségre, és hoppon maradsz. Legyél résen!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma inkább a szívedre hallgass, mint az eszedre, mert a megérzései ma tisztábban és jobb irányba vezetnek, mint a meggondolásaid. És megmutatják azt is, kiben bízhatsz igazán!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma úgy érezheted, semmibe veszik az akaratodat a családtagjaid, ráadásul, és ennek ellenére minden terhet neked kell viselni a családban. Ideje végre fordítani a sorsodon. Kezdj tárgyalásokat!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. február 18-19.: kezdetét veszi a Halak hava, ami szép élményeket ígér

Szombaton kezdetét veszi a Halak hava, ami sokunknak hoz jó fordulatokat, pozitív megéléseket. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Próbálj meg kicsit kedvesebb lenni a párodhoz. Ha már úgy hozta a sors, hogy együtt vagytok, annak biztosan oka van. Magasabb síkokon csak a szeretet működik, csak az tarthat össze két embert. Minden más: illúzió.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A valóság nem mindig olyan, mint amilyennek te elképzeled. Lehet csúnyább is, de szebb is. Általában szürkébb, mint gondolnánk. De ha valakiben szépet és jót látsz, akkor ma te akár bele is varázsolhatod azt!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma véletlenül megbánthatsz valakit. Jobb lenne vigyáznod azzal, mit mondasz ki.. Te nagyon érzékeny, empatikus lélek vagy, használd ezt a remek képességed, és figyelj oda a többiekre.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Halaknak különleges karmikus feladata van - Halak csillagjegy jellemzés

Hihetetlenül erősek a megérzései, az álom, a fantázia, az illúzió - mind e jegyhez tartozik, természetét tekintve pedig igazi kaméleon. A Halak azért születik erre a világra, hogy ráébredjen különleges képességeire, és megossza tudását másokkal. Rövidesen kezdetét veszi a Halak hava, lássuk a csillagjegy jellemzését!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!