Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha van párod, akkor figyelj ma rá, mert tele van gondokkal a bolygók szerint. Küzd, és frusztrált. Lehet, hogy nem mondja neked, mert sajnos előfordulhat, hogy attól tart, te kioktatod. Amennyiben kedvesen kérdezgeted, és nem vágod a fejéhez, hogy te megmondtad, akkor megnyílik. Kivel oszthatná meg, ha nem veled…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nincs dolgod olyan emberrel, aki a zárkózott játszmát játssza. Te ki nem állhatod a manipulációt. Utálod, ha valaki kéreti magát, és azt várja, hogy faggasd őt. Pláne arról, hogy mi a baja. Neked őszinte, nyíltszívű társra van szükséged.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Kedvező hatások érnek minket szombaton (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton hajlamos leszel a szokottnál keményebben fogalmazni. Sőt régi ügyeket is felhánytorgathatsz, ami garantáltan vitába torkollik. Ehelyett inkább kérdezz! Ha őszinte odafordulással beszélgetsz a másikkal, akkor egészen biztos megnyílik neked.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valaki az ismerőseid közül gyanús lehet, hogy nem mond teljesen igazat valamiről. Neked bekapcsol a vészjelződ. Főleg akkor, ha volt már hasonló tapasztalatod. Ne feledd, hogy az őszinteség sokak számára félelmetes! Egyesek nem tudnak, nem szeretnek "meztelenek" lenni.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A bolygók jelzése szerint szombaton a párod, vagy egy másik személy próbál ködösíteni. Ez totál kihozhat a sodrodból. Te nem bírod a zavaros megfogalmazást. Ha ezt átvészelitek vita nélkül, akkor egy remek hétvége vár rátok.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton egy váratlan telefon, vagy egy látogatás keresztbe tehet a tervezett napirendednek és bár általában örömmel beszélgetsz, vagy töltesz el időt másokkal, most mégis szívesebben halasztanád el mindezt. Lehet, hogy ezúttal felesleges udvariaskodnod. Mondd el őszintén, mi a helyzet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári kínai horoszkóp 2024: sokaknak szerencsét és pénzt hoz a Bivaly hónapja

Január 5-én vette kezdetét a Bivaly hónapja, ami a régi helyzetek lezárásáról és az új kezdetekről szól. Stabilitás, megbízhatóság, segítőkészség - ezeken van most a fókusz. A januári kínai horoszkóp 2024 a szerencsenapjaidat is megmutatja.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton egy megérzés bukkanhat fel a tudatodban, és talán ez most annyira erős benned, hogy egész nap ott fog motoszkálni az agyadban. Ne vedd félvállról a dolgot! Az életedben most egy nagy változás készülődhet, a sorsod egy javított verziója épp befordulni készül a sarkon.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma a kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki igen erős befolyással lesz rád, a gondolkodásodra, és akár még a véleményed is megváltozhat bizonyos témában ennek következményeként. A változás pedig, melyet ez okoz benned valószínűleg tovább fog gyűrűzni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Bátran hagyatkozz a párodra és a megérzéseidre párhuzamosan! Mindketten olyasmire akarnak rávenni, ami a javadat szolgálná. Te mégis ódzkodsz. Miért? Tisztázd magadban, miért nem bízol önmagadban, a képességeidben jobban.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy éves horoszkóp 2024

Sorsfordító változásokat és kivételes asztrológiai eseményeket hoz ez az esztendő. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? A 2024-es éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te mindig óvatosan fogalmazol. Remélhetőleg, a barátaid, családtagjaid már ismernek annyira, hogy a sorok között is tudnak olvasni. De azért ma törekedned kellene a pontosabb, nyíltabb beszédre. Ahogy elvárod te is másoktól…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton a figyelmedet, a gondolataidat egy körvonalazódó terv kötheti le, amely elindíthat téged egy új úton. Bármi is legyen ez, figyelj a most felmerülő részletkérdésekre. Lehet, hogy most alkotod meg azt a jövőt, amely majd mindent megváltoztat körülötted.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Több olyan emberrel is találkozhatsz szombaton, akik neked mondják a problémáikat. Hallgasd meg őket, de tudd, nem neked kell megoldani a gondjaikat. És nem kell tanácsot adnod. Amíg nem vagytok deklaráltan egy pár, addig kívül kell, kellene maradnod. Ez olykor jobban megy, olykor kevésbé.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!