Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nem egy könnyű nap, az egyszer biztos, de lesz benne pozitív meglepetés is. Egy negatív hírről, vagy információról kiderülhet, hogy nem is annyira rossz, mint aminek elsőre látszott. Ellenőrizd a tényeket és ha van minek, akkor örülj neki!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vannak napok, amikor úgy van rossz hangulatunk, hogy nem is igazán vagyunk tisztában ennek okával. Ma te is így járhatsz, de nem kell hagynod, hogy ebben benne is ragadj. Igyekezz tudatosan a pozitív dolgokkal foglalkozni, és tekints a poharadra úgy, mint ami félig tele van.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csak óvatosan ma az álhírekkel! Valaki be akar csapni, és ha nem vagy elég szemfüles, sikerül is megvezetni. A lényeg, hogy ma kerüld mindazt, ami túl szép, hogy igaz legyen! Néha nem árt egy kis egészséges bizalmatlanság.

Ikrek havi horoszkóp

A víz megnyugtat és segít az ellazulásban, amire szükségünk is lesz csütörtökön

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön valaki olyan problémával fordulhat hozzád, melynek a megoldása nem a te kezedben van. Legyen bármi is az, ne vállalj be olyasmit, melynek a hatása már túlmutat a képességeiden, lehetőségeiden. Inkább mondj most nemet, és vállalj be egy kis sértődést!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Már egy ideje vársz egy lehetőségre, mely a munkával, a karrierrel kapcsolatos és ezzel kapcsolatban talán napról napra nő benned a türelmetlenség és a bizonytalanság. Viszont mindeközben történt egy változás, ami választ ad a kérdéseidre. Figyelj oda rá!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön a barátaiddal és a szeretteiddel való kommunikációban okosabban teszed, ha óvatos vagy, mivel hajlamos lehetsz túl élesen, sarkosan fogalmazni és most a környezeted is érzékenyebb lehet az ilyesmire.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Július 21.: az év harmadik tízmilliószoros napja

Segíts másoknak, és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál - ez a legfőbb tanács a különleges energiájú tízmilliószoros napokra, amikor a gondolatok és cselekedetek ereje is tízmilliószoros erővel hat. Július 21-én lesz az év harmadik tízmilliószoros, teremtő napja.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Feszült nap lesz, és ha nem figyelsz tudatosan rá, hogy ne kapkodj, akkor könnyen kerülhetsz zavaros helyzetekbe. Pihenj, relaxálj picit nap közben is, így elkerülheted az őrült hajszát, és az ezzel járó stresszt.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma a megérzéseid átsegíthetnek egy félreérthető helyzeten is, ahol mást látsz, hallasz majd, mint a valódi szituáció. Legyél óvatos és hallgass az intuíciódra. Ma a szemed fog megcsalni, nem az ösztöneid.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön nehéz helyzetek sora adódhat, amiket most kell megoldani, de azonnal. Szükség lesz a lélekjelenlétedre, és arra is, hogy kívülről tudd szemlélni a dolgokat. Ha meg tudod őrizni ezt a távolságtartást, akkor nem okoznak stresszt a problémák.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. július 15-21.: Ez egy csodás hét lehetne, ha...

Igazán csodásan alakulhatna ez a hét, hanem nem lenne egy nehéz Mars-Szaturnusz bolygószembenállás az égen. De lesz, méghozzá csütörtökön. Ugyanakkor a horoszkóp épp abban segít, hogy megelőzhesd a vitákat, a konfliktusokat, a nézeteltéréseket, és igazán boldoggá varázsold a következő napokat. Íme!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Könnyen elképzelhető, hogy valaki, aki közel áll hozzád, menet közben átvariálja a napodat, mivel segítségre, támogatásra van szüksége. Igyekezz türelmes lenni vele még akkor is, ha nem éppen alkalmas az időpont.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma eléred a célodat, vagy teljesül egy vágyad, de annak is van esélye, hogy benned érik meg a helyzet, hogy megtegyél egy lépést, melyet már jó ideje tervezel. Akárhogy is, végre elkezdenek a dolgok úgy elrendeződni, ahogy szeretnéd.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön könnyen keveredhetsz félreérthető helyzetekbe, így nagyon igyekezz megválogatni a szavaidat és igyekezz mindig érthetően fogalmazni, különösen, ha a szeretteiddel kommunikálsz. Könnyen kicsúszhat a szádon olyasmi, amit más esetleg sértőnek talál.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!