Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma már a Skorpióban jár a Hold, ami miatt most minden komplikáltnak tűnik a számodra, főleg érzelmi ügyekben. Talán a párod is totál másképp reagál, mint ahogy vártad tőle, egy eléggé fontos ügyben, ami meg tovább bonyolítja a szálakat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Tedd helyre a dolgokat most egy kicsit, és igazítsd ki a dolgokat az életedben. Az nagy erény, hogy jószívű vagy, és a fejlett felelősségérzeted miatt szó nélkül kiállsz másokért. Ma viszont világossá válhat számodra, hogy valaki visszaél mindezzel. Tisztázd ezt a kérdést!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Kedvező fényszögek hatnak ránk pénteken (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha azt érzed, hogy kicsit túl sok a lezáratlan ügy, folyamatban lévő feladat, és néha azt sem tudod, melyikkel kellene éppen foglalkoznod, akkor lehetséges, hogy a szervezéssel van gond. Mi az, amin tudnál egyszerűsíteni? Ma gondolkodj el rajta, hogyan is lehetne jobban menedzselni.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vannak személyek, akiknek elegendő egy gesztus, vagy egy finom jelzés, és az illető azonnal kapcsol, mit szeretnél. Ma könnyen lehet, hogy ez a módszer nem fog működni valakinél, így készülj arra, hogy szinte szájbarágósan el kell mondanod, hogy mit és hogyan szeretnél.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken valakivel kapcsolatban gondjai lehetnek a megfelelő kommunikációval, amikor egy helyzetben úgy érzed, hogy a másik féllel talán nem is egy nyelvet beszéltek. Ha így van, semmiképp ne kezdj vitába az illetővel, mert most tuti nem fogja meggyőzni. Engedje el az egész helyzetet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken elfoghat a kétség valamivel kapcsoltban, bizonytalan vagy, hogy rendben vannak-e a dolgaid Ha így is van, ne lépj azonnal! Az elkövetkező napok választ adhatnak egy sor ma felmerülő kérdésre és ezek közül egy talán elégséges magyarázatot kínál mindenre.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Időnként úgy érezheted, hogy a vágyaidtól, terveidtől elválaszt egy akadály, amely nem rajtad kívül, hanem önmagadban található. Ilyen esetekben a belső munka nem megúszható! Foglalkozni kell a lélek mélyén rejlő okokkal.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken egy eseményen, vagy találkozón kapcsolatba léphet veled valaki, akivel talán már az első alkalommal is úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd. Mindez jelenthet egy jól induló üzleti kapcsolatot, de akár azt is, hogy egy izgalmas romantikus viszony kezdete a mai. A Hold és a Vénusz támogató fényszöge kedvező hatást ígér.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken a véletlenek összejátszása egy új lehetőség közelébe sodor, amelyet, ha jól használsz ki, az nagy előrelépés lehet számodra az életed egy nagyon fontos területén. Van azonban valami a háttérben, amit most mérlegelned kell.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. január 29-február 4.: a Mérleg Hold békét, a Nyilas Hold lelkesedést hoz

A Mérleg jegyéből indul a Hold a héten, és ez harmóniát, a megegyezés lehetőségét jelzi. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma erőteljesen kezd körvonalazódni egy régóta várt dolog, de mielőtt minden a helyére kerül, még van egy kis feladatod, ami jelenthet papírmunkát, vagy valamely jogi ügylet elvégzését is. Könnyen lehet az is, hogy már csak az utolsó simítások hiányoznak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A napod tele van üzenetekkel és telefonhívásokkal, sokan keresnek. Ha emellett mégis néha elfog a magány érzése, akkor a kapcsolataid minőségével van gond. Azokra szánj időt, akik igazán fontosak neked, akiktől szeretet kapsz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Víz-elemű jegyként általában fokozottan igényled, hogy a személyes kapcsolataid stabilak és problémamentesek legyenek, és biztonságban érezhesd magad érzelmileg. Éppen ezért érzékenyen érinthet, ha ma valakivel kapcsolatban kételyek merülnek fel benned. Tisztázd vele, ami nyomaszt! Ebben segít most neked a Merkúr és a Neptunusz közötti támogató fényszög.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!