Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton újra fittnek érzed magadat, és egyre magabiztosabbnak is látszol. Vesd bele magadat a régi tervek megvalósításába. Ne sajnáld az energiát, mert jók az esélyeid a sikerre! Lehet ez bármilyen személyes terv, cél, sőt akár szerelem is…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Számos pozitív hatás teszi a szombati napot különlegessé számodra. Fontos, hogy ehhez lassíts, és kicsit tekints magadba. Meglátod majd, hogy milyen meglepő és hasznos ötleteid támadhatnak. Maradéktalanul bízhatsz a megérzéseidben.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Veszekedősen indulhat a szombat. Lehet, úgy érzed, meg kell védened magadat, a becsületedet. Az nem baj, ha kiállsz az igazadért, de ne menj bele felesleges vitákba! Indulatoskodás helyett gyűjts érveket, és próbáld azokkal meggyőzni a többieket.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mindenképpen maradj nyugodt és fesztelen, az idegeskedés ugyanis csak hátráltat szombaton. Fennáll a veszélye, hogy a szerelmet illetően a múltba révedsz, és azon töprengesz. Pedig jó esélyed van a boldogságra itt, a jelenben!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 28. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton végre úgy érzed, sikerült lezárnod magadban egy igencsak nehéz periódust. A lelkiállapotodat az események is lekövetik, személyes vonalon jó hírekre számíthatsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te mindenhol igyekszel rendet tartani, hiszen roppant precíz típus vagy. Éppen ez a tulajdonságod sodorhat szombaton konfliktusokba, ugyanis nehezen viseled mások hanyagságát, és azt, hogy nem kellő aprólékossággal végzik a dolgukat. Bosszankodás helyett inkább próbálj segíteni nekik.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te nagyszerű ember vagy, akit főleg azért kedvelnek a többiek, mert minden helyzetben megőrzöd lelki finomságodat, objektivitásodat, igazságérzetedet. Viszont hajlamos leszel szombaton az idegeskedésre, a nyugtalanságra - ezeket érdemes lenne tudatosítani magadban.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bátor típus vagy, aki szereti valóban élni az életet, és kivenni a részét mindenből. Szombaton mégis hátráltatnak a csillagok, ami meglehetősen zavarossá teszi a kialakuló helyzeteket. Ne sértődj meg a világra csak azért, mert néha nem az elképzeléseid szerint zajlanak az események.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nyitottabbnak kellene lenned a pároddal, mert bizony akadnak köztetek mostanában nehézségek. S ezekkel a horoszkóp szerint csak együtt küzdhettek meg. Hagyd, hogy a párod is kivegye a részét a dologból, ne zárkózz el tőle érzelmileg.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2023 februári havi horoszkóp: fontos változásokat jeleznek a bolygók

Vajon mi mindenre számíthatunk a tél utolsó hónapjában? Mit jeleznek a bolygók a szerelem, munka, vagy pénzügyek területén? A februári havi horoszkópból minden fontos részletet megtudhattok!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyszerű szombatra számíthatsz, néhány barát vagy családtag egészen bizonyos, hogy jókedvre derít téged. Néha egészen kevés is elég a boldogsághoz: néhány kedves szó, egy ölelés, vagy csak egy jó beszélgetés. Most pontosan ezt éled meg.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton érdemes alaposan elgondolkoznod az anyagi jólét fogalmán. Ne amiatt fájjon a fejed, amit még nem tudtál megszerezni, hanem abból próbáld meg kihozni a legtöbbet, amit már megszereztél! És főleg értékeld mindazt, amit elértél.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem kéne szombaton túlzottan önfeláldozónak lenned. Most jobb, ha hagyod a többiek problémáit rájuk! Szép dolog, hogy segíteni próbálsz, de ne gondold, hogy neked kellene mindenki búját-baját megoldani.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja január 28-29.: szép élményeket hoz ez a két nap

Érdemes most egy picit lelassítani, és a valódi igényeinkre fókuszálni a következő két napban. A hétvége horoszkópja következik minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!