Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Most sokkal többet vársz el a párodtól, szerelmedtől, mint eddig, hiszen érezni akarod, hogy valóban fontos vagy a számára, és bizonyítékokat keresel erre. Nem csoda, hiszen ez z időszak most az intimitás megteremtéséről szól. És a boldogságról.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mindig is nehezedre esett, hogy szívességet kérj. Ma is így van ez, és biztos, hogy jobban is jársz, ha kerülöd. Akitől segítséget kérnél, nincs a helyzete magaslatán, és hogy ezt palástolja, veled lenne arrogáns.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma a szokásosnál is kíváncsibb, minden érdekel, még az is, ami egyáltalán nem tartozik rád. Ezért meggyűlhet a bajod valakivel: akár a szomszédoddal, akár valamelyik barátoddal. Inkább ne szólj bele a dolgukba!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 31. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A magánéletben minden jóra számíthatsz, de a túlzásoktól mégis óvakodnod kellene. A barátság és a szerelem még mindig nagyon nehezen összeegyeztethető életterületek. Dönts, mire van nagyobb szükséged: barátra vagy szeretőre, szerelmesre?

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma sokan próbára teszik a nagyon is törékeny türelmedet. Szerencsére téged nem olyan fából faragtak, hogy egykönnyen fogást találjanak rajtad. Ellenállsz a sorozatos támadásoknak, illetve sikerül egyet-kettőt a visszájára fordítanod.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A munkahelyi sikerek végre utolértek, és ez új lendületet ad a tevékenységednek. Hiába, nem mindegy, hogy mit mennyiért tesz az ember. A munkát azonban le kell osztanod, ne mindent egyedül akarj elvégezni ezután is.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Képtelen vagy ma hosszabb időn keresztül a munkádra koncentrálni, valami folyton elvonja a figyelmedet. Ha erre külső okot nem találsz, akkor a saját lelkedben kell keresni. Talán van valami ügy az életedben, amire pontot kellene tenned.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Végre kiderült feletted az ég: a pároddal is teljes a harmónia köztetek, mégha néha vannak is kisebb vitáitok, és a gyermekeitekben, családban is igazán örömöt lelhetsz. A terveid teljesülni látszanak. Már csak egy jó vacsorát kell főznöd, hogy a pillanat öröme is meglegyen!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma a főnökeiddel, és a hatósági személyekkel is könnyebben dűlőre juthatsz olyan dolgokban, amikkel eddig hasztalan ostromoltad őket. Arra viszont vigyázz, hogy lény nagyon pontos minden ügyedben.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp január 30-február 5.: az Ikrek Hold fellélegzést, a Rák Hold intenzív érzéseket hoz

Az Ikrek jegyéből indul a Hold, majd a Rák jegyén keresztül elér az Oroszlánig, ahol egy teliholddal zárjuk a hetet. Holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nehéz időszak áll mögötted, de ez egyben egy nagyszerű sorsfordulat kezdete is. Sok mindentől megszabadulhatsz most, ami csak akadályozná a fejlődésedet, a továbblépést. Fogadd ezt el, és tekints így minden változásra!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Többet kellene foglalkoznod önmagaddal, önmagad kényeztetésével, megteremtésével, önműveléssel. Valóban nehéz erre időt szakítani, de hidd el, a szeretteidnek is ezzel teszel jót. Fontos, hogy a te igényeid, érdekeid is érvényesüljenek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha terveid eddig még nem is váltak valóra, azért nem kell aggódnod. A sors most próbára tesz, de nem azért, hogy mindenről lemondj. Kétségtelen, hogy csiszolnod kell az elképzeléseiden, de a megvalósulás már közel van!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. január 30-február 5.: Nagyszerűen indul, de rázósan végződik a hét

Kifejezetten vidáman ér véget a január, és február is kedvező lehetőségekkel indul. A hétvégére ugyanakkor igencsak nehéz helyzeteket jeleznek a bolygók. Vasárnap a telihold sem könnyíti meg az életünket...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!