Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Bármilyen érdekesek is az ötleted, sajnos a környezeted nem úgy reagál rájuk, mint szeretnéd. A legjobb, ha nem húzod fel magad rajta, hanem számolsz tízig, mielőtt véleményt mondanál. Ha nem teszed, kiszaladhat a szádon olyan vélemény, kritika, amivel vérig sérted, akit pedig a legjobban szeretsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Olyan emberekkel hozhat össze a véletlen, a jó sors, akik a saját életükkel éppen a te magánéleti problémáidra mutatnak követendő példát. Nálad jobban senki sem tudja, hogy tanulni nem szégyen, sőt kifejezetten hasznos! Még jobb, hogy nem a saját károdon teszed.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha szerelemre vágysz, jó hír, hogy ezért most nem kell semmit sem tenned, mert jön az magától is. Pontosabban épp az a jó, ha nem teszel semmit, hanem hagyod, hogy a másik fél meghódítson téged! Éppen a titokzatosságod vonzza feléd a leginkább.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 20. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem panaszkodhatsz pénteken sem, mert a családi életedben minden téren kedvezőbben alakulnak a dolgok, mint amire számítottál. Olyan kérdésekben is sikerül nyugvópontra jutni a többiekkel, amelyek már jó ideje bosszantottak téged.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem ajánlatos vaktában cselekedni, mert sok hibát vétesz, később pedig nagyon nehezen tudod korrigálni a mostani tévedéseket. Ha kicsit türelmesebb vagy, könnyen magad mellé állíthatod még azokat is, akik eddig inkább ellened dolgoztak. Az a fontos, hogy a többiek is megértsék, ami számodra evidens!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy korábban fásultan álltál bizonyos dolgokhoz, ezek most újra értelmet és lendületet kapnak az életedben. Ideje eldobni a megcsontosodott előítéleteket. Kollégáid pletykáit nem kell meghallgatnod, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Terveidet csak akkor tudod megvalósítani, ha egyedül harcolsz meg az eredményért. Csapatmunkára most nem igazán leszel alkalmas. Az alkalmazkodás a párkapcsolatodban sem igazán sikerül, szerencsére a párod türelme most mintha határtalan lenne.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A magabiztosság nem azonos a konok önfejűséggel. Lépj fel bátran, ha az érdekeid védelméről van szó, de ne menj fejjel a falnak, és ne támadd be a főnöködet csak azért, mert valamiben eltérő a véleményetek. Most is nyerő helyzetbe hozhatod magadat az egészséges kompromisszumok megkötésével.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nyugodt napok helyett sajnos feszültségre, hirtelen érkező sürgős megbízásokra számíthatsz már kedden is. Ráadásul olyan emberekkel kell tárgyalnod, akik sokkal lassabb fordulatszámon pörögnek nálad, és túlzott óvatosságukkal igencsak feszítik az idegeidet…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy tiszta lapot nyit a Vízöntő újhold idején

A január 21-ei Vízöntő újhold hatványozott erővel bír: a Nap és a Hold a Vízöntőben egyesíti energiáit a Plútóval, aminek sorsátalakító hatása van. A Plútó megvilágítja, mi az, amin változtatnunk kell, az újhold a Vízöntőben pedig megadja a bátorságot a lépésekhez.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ahhoz, hogy képviselhesd a saját érdekeidet, nem annyira a feletteseidel, mint inkább a közvetlen kollégákkal kell megtalálnod a közös hangot. Ezúttal minden eddiginél jobban kell alkalmazkodnod a többiekhez. Ha sikerül, bármit kérhetsz tőlük.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valakitől igencsak elgondolkodtató ajánlatot kapsz. Elvben egyetértesz vele, talán már régóta benned is felvetődött ez a gondolat. Vonz a lehetőség, de kicsit félsz is még tőle. Most nemcsak a munkában, hanem az egész jövőt illetően kellene változtatnod…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem tudod nem észrevenni, hogy valaki a környezetedben másképp viselkedik, mint egy baráthoz illik. Persze téged sem hagy hidegen a másik érdeklődése… Ebből a kapcsolatból még bármi lehet, főleg, ha elég nyitottan állsz a lehetőséghez.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: áldott éve lesz a Majomnak

Erre vártál már régóta: ez az év a változások és új lehetőségek befogadásáról szól, és a békés virágzást hozza el a számodra. Majom kínai horoszkóp 2023 következik!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!