Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nem várhatsz tovább ingyen adományokra, sült galambra! Végre a kezedbe kell venned a sorsodat, ha egyről a kettőre akarsz lépni! A lelkivilágodnak is jót tesz, ha végre te magad érzed, hogy irányítod az eseményeket - egy Kosnak erre nagy szüksége van."

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szeretsz halogatni a fontos döntésekkel kapcsolatban. Talán azért, mert minden másnál jobban ragaszkodsz ahhoz, ami már megvan. De ha az már nagyon régi és megérett a kidobásra, akkor arra rá kell szánnod magadat. Még ma.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Úgy érzed, valami más életformára vágynál, de egészen pontosan magadnak sem tudod megfogalmazni, hogy tulajdonképpen mire. Szükséged lehet egy kis magányra, és talán némi önemésztésre is, hogy megszülethessen az új éned végre. Pénteken értékes felismeréseid lesznek ezzel kapcsolatban.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 10. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem kellene sem túl, sem pedig alulértékelned saját magad. Amit a környezeteddel művelsz, az is arra utal, mintha elvesztetted volna az arányérzékedet. Hol túlságosan kedves, hol túl követelőző vagy a többi emberrel szemben.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem kellene minden sérelmet túlzottan a szívedre venned. Abból úgysem születhet semmi jó. A mai napon engedd el a fájdalmakat, akár úgy, hogy egy alapos kibeszélés után, soha többé nem is gondolsz rájuk. A terhet le kell tenned.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Örülj annak, aminek lehet: a szép időnek, a tavasznak, a madárdalnak. Ha van gyermeked, akkor az ő mosolyának. Minden okod megvan arra, hogy jókedvű légy! Alapvetően rendben mennek a dolgaid pénteken is.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kicsit szétszórt és dekoncentrált lehet a pénteked. Vigyázz ma különösen a hivatalos irataidra! Könnyen lehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, vagy akár el is hagyhatsz egy fontos dokumentumot, amit nehéz lesz pótolni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha kétségeid vannak a kapcsolatodat illetően, a legjobb, ha a kedveseddel beszéled meg. Talán különösnek találod majd a féltékenységét, de ha kedves tréfás hangnemet ütsz meg, és nem a zöldszemű ördögöt villantod ki magadból, megnyugvást találhatsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy. Még a bajban is inkább azt keresed, hogy mit is tanulhatsz a dologból. A felesleges kesergéstől ma másokat is megmenthetsz, nemcsak a bölcsességeddel, de a humoroddal is.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Szaturnusz a Halak jegyébe lép, és új fejezetet nyit az életünkben

Régóta vártunk erre: 2023 március 7-én 12:55-kor a Szaturnusz, a nagy sors bolygó a Vízöntőből átlép a Halak jegyébe, és 2026 február közepéig ott tartózkodik. Ezzel sorsszerű változásokat indít el. A Vízöntő levegő jegy, a Halak víz jegy: míg a levegő az elmélet, addig a víz az érzelmek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az utóbbi időben sok babért learatottál, ám még ez is kevés lehet a főnökeidnek. Sajnos a változó világ változékony helyzetei állandó alkalmazkodást kívánnak meg tőled is. Akár még azon az áron is, hogy továbbtanulsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te igazi életművész, túlélő zsonglőr vagy: folyton a talpadra esel, mint a macskák. Pénteken se engedd, hogy bárki is megfélemlítsen. Ha erőt is mutatsz, meg kompromisszumkészséget is egyszerre, akkor még a zűrből is jól jössz ki.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Egy baráti gesztus teheti fényessé a mai napodat. Olyan jócselekedetben részesülhetsz, ami nemcsak a fizikai szinten eshet jól, de lelkileg is sokat jelent neked. S bár az előbbi sem elhanyagolható, az utóbbira nagyobb szükséged van.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2023. március 7.: az év első tízmilliószoros napja

Március 7, kedd minden szempontból különleges nap. Ma van az év első tízmilliószoros napja, ráadásul telihold is van a Szűz jegyében, ami hatalmas energiákat hív életre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!