Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A hétfői nap hozhat izgalmakat! Bár igazán álmosan, sőt unalmasan indul ez a munkahét, aztán váratlanul felpörögnek az események. Szükség lesz a rátermettségedre, ügyességedre, gyorsaságodra!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lazíts, nyiss a külvilág felé, ne gubózz be teljesen a mindennapi gondjaidba. És ne rágódj azon a témán, amit úgysem tudsz megoldani. Ha így teszel, a sors majd magától nyit utat arra, ami túl van a lehetetlenen.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn igazán kellemesen érzed magad. Nem is nagyon akarod elkapkodni a dolgaidat, csak kávéznál, beszélgetnél egész nap. Pedig valamire nagyon is oda kellene figyelned! Talán épp a főnök elégedetlen tekintetére…

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyon jó nap lesz a mai! Váratlanul új energiát kapnak az elakadt ügyeid. Legyen szó hivatalos ügyintézésről, vagy magánbeszélgetésről, most hirtelen minden akadály elhárul előled.

Rák havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A mai napon valami kizökkent az álmodozó hangulatból, és egy különös nehézséggel is számolnod kell. A gondok azonban csak arra valók, hogy felébresszenek, nem arra, hogy összetörjenek - de ha valaki, hát egy Oroszlán biztos, hogy tisztában van ezzel!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A szerelemben felhős napok következnek: de most előre visznek a viták. Sok mindent meg kell beszélnetek, és ehhez bizony a konfliktusok kimondása elengedhetetlen. A lényeg a hangnem, és az, hogy megadjátok egymásnak a tiszteletet.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőre azt üzenik neked a bolygók, hogy ne engedd, hogy a pletykák befolyásoljanak a döntéseidben. Az igazságot más úton kell megtudnod, nem mindenféle híresztelésből. Amire viszont bátran hagyatkozhatsz, azok a megérzéseid!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma egy friss ismerősöd nem mond igazat, egy régi barát véleményére viszont bátran adhatsz! Ezzel pedig az is kiderül, hogy az újdonsült ismerős nem is biztos, hogy teljesen olyan, mint amilyennek mutatja magát…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mai nap épp olyan lesz, amilyennek elvártad: igazán elégedett lehetsz a sorsoddal. Képes vagy vidámnak és naposnak látni, legyen bármilyen is az idő. Szerencsések, akik veled találkoznak: rájuk is árad a fényből.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 15-21.: Változatos és nagyon izgalmas hét vár ránk

Szinte csak kapkodjuk a fejünket, mennyi minden változást hoz ez a hét. A Jupiter belép a Bikába, a Mars az Oroszlánban, míg a Nap az Ikrek jegyében halad tovább, és akkor még nem is említettük az újholdat. Nem kell nagyon aggódni, ezek a változások most kifejezetten izgalmasak és örömteliek lesznek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha túl nehéznek érzed a helyzetedet, akkor talán segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének veled. Azért nem árt tenned is azért, hogy a dolgaid hamarosan jobbra forduljanak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma mindenki téged kényeztetné, de te ezt csaknem tolakodásnak véled. Ha terhesnek érzed, vonulj kicsit félre. De ne legyél mogorva azokkal, akik a legjobban szeretnek. Talán csak ki kellene aludnod magad.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem kellene összekeverned a munkát a szerelemmel, vagy legalábbis figyelj nagyon a látszat megőrzésére, és hogy ne adj okot a pletykákra. Inkább válaszd a kivárás stratégiáját, és csak apró jeleket adj a másiknak. Így megúszhatod sebek és sebzések nélkül.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerelmi cigánykártya jóslás: a lapok ősi üzenete megmutatja a sorsodat

A cigánykártya nem véletlenül az egyik legnépszerűbb jóslási módszer: a kártya lapjai megmutatják, mi fog történni a közeljövőben!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!