Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha egy kollégád közeledését elfogadod ma, az idővel mindkettőtök számára igen kellemetlenné, mi több, kínossá válhat. Legyél te a bölcsebb, különösen, ha a női nemhez tartozol. Muszáj nemet mondani!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden hiába öntöd ki a szívedet a barátodnak: ő nem úgy fog reagálni a panaszaidra, ahogy azt elvártad volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadni a véleményét. Kívülről, tehát tisztábban látja a helyzetedet.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Régi dolgok miatt kezdesz veszekedésbe a pároddal kedden. Valóban érdemes felmelegíteni a régi sértéseket? Ha inkább a jövőre koncentrálsz, és a közös tervekre, akkor javíthatsz a helyzeteden. Ellenkező esetben viszont van esélyed rontani rajta.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 24. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Türelmes és kedves tudsz lenni ma mindenkivel. Ezért jó eséllyel oldasz meg megoldhatatlannak tűnő konfliktusokat is. Hogy ez így legyen, ahhoz kevés lennél egyedül te. De segítenek a jó angyalaid, hogy másokkal jót tegyél.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne tiltakozz a plusz feladatok ellen, inkább adj hálát a sorsnak, hogy van hol dolgoznod. Ráadásul, ha most jól teljesítesz, akkor a közeljövőben elő is léptethetnek. Ha majd másokat vezetsz, lesz alkalmad más szemszögből értékelni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma a szokásosnál is jobban oda kellene figyelned a szervezésre. Könnyen elúszhatsz ugyanis a dolgaiddal, ha nem figyelsz az időbeosztásra. Márpedig ma minden sürgős és létfontosságú. Nagy események vannak készülőben. Legyél talpraesett!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vitákra számíthatsz a mai napon a kollégáiddal. Szerencsére te az a fajta ember vagy, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyulsz, mint mások.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Az sem jó, ha folytonosan a szőnyeg alá söpörjük a gondokat, ám az sem, ha mindent észreveszesz, és minden apróságot folyamatosan szóvá teszel. Ha a társad már nem hall mást tőled, mint utasításokat, akkor az csak újabb és újabb veszekedéshez vezet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hamarosan kedvező munkát találhatsz, olyat, ami pénzügyileg és intellektuálisan is jobb lehet neked. Ha még várnod kell, az azért is lehet, mert még tanulnod kellene valamit hozzá. Járj utána a lehetőségeidnek!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: a remény esztendeje lesz a Nyúl éve

A vízi Nyúl éve 2023. január 22-én kezdődik, és 2024. február 9-én ér véget. A Nyúl jele a hosszú élet, a béke és a jólét szimbóluma a kínai kultúrában. Ez az esztendő az előrejelzések szerint a remény éve lesz. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2023 az Astroneten.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden jobban tennéd, ha inkább elkerülnéd a problémás helyzeteket! A pároddal szemben is túl követelőzőnek bizonyulhatsz, ami nem biztos, hogy jót tesz a kapcsolatnak. Legyél elnézőbb és ne lenéző!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kisebb-nagyobb sikerben, dicséretben lehet ma részed, aminek következtében szinte szárnyakat kap a lelked. Úgy látszik, te olyan érzékeny típus vagy, hogy ennyire sok múlik a megbecsüléseden. Ha ezt a főnököd is észreveszi, nem felejti el.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem kellene úgy a dolgok elébe szaladnod! A türelemmel, a kivárással ma sokkal többet érhet el, mintha mindent erőltetni próbálsz. A sietség, pláne a kapkodás akár kész katasztrófát is okozhat. Lassan tovább érsz!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. január 23-29.: a növő Hold sok lendületet ad

A Vízöntőtől a Bika jegyéig halad a Hold ezen a héten, és mivel növekvő fázisában van, sok energiát ad nekünk. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!