Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kissé tartózkodóbb vagy ma egy bizonyos helyzetben a kelleténél. Nem mersz felvállalni olyan megmérettetéseket sem, ahol pedig biztosan te lehetnél a nyerő. Pedig, ha folyamatosan visszalépsz, egy idő után esélyed sem lesz a győzelemre. A képesség elhagy, ha nem élsz vele.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön már nagyon érzed a tavasz közeledtét, és kinyílni látod a világot is. A lehetőségek végtelen tárháza lassan feltárul a szemed előtt, csak azt nem érted, hogy eddig ezt nem vetted észre. Sok múlik a látásmódodon is. Végre megtaláltad a rózsaszín szemüvegedet!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Régi párkapcsolatod újra kivirágozhat. Lehet, hogy ez éppen egy flörtölésnek köszönhető, ami ellenállásra, visszahódításra készteti a partneredet. Persze azért nem érdemes túlfeszíteni a húrt. Ne bánts meg senkit sem!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 9. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Próbálsz lazítani, de sajnos annyira tele a fejed minden gonddal, hogy képtelen vagy a kikapcsolódásra. Pedig nagyon is szükséged volna rá, különben még a fejed is belesajdul a belső zsongásba. Sürgősen sajátíts el valami lazító technikát!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pár dolog megérett arra az életedben, hogy végleg lezárd őket. Lehet ez néhány baráti vagy üzleti kapcsolat, de akár magánéleti viszony is, ami valaha nagyon sokat jelentett neked. Most mégis reménytelenre nőhet a távolság.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma jobb, ha nem csinálsz semmi olyasmit, amire koncentrálnod kell: szétszórt vagy, pedig ugyanakkor nagyon akarsz valamit. Azonban azt éppen akkor kaphatod meg, ha ma nem akarsz olyan nagyon. Amit elengedsz, azt viszont magadhoz vonzod.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A csütörtök nehezebbnek bizonyul, mint amit reméltél. Azért ne aggódj, megvan benned a csalafintaság és az erő, hogy mindenre megoldást találj. A végén sokkal elégedettebb leszel, mintha minden simán ment volna.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jól indul a napod, és a folytatásra sem lehet semmi panaszod. Mindenki a kedvedben jár, és még a szerencse is a nyomodba szegődik. Kedved támad valami különlegeset főzni a családnak. Ne fogd vissza magad! Ma mindenre vevők!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon jó nap ez, kedvező energiákkal. Valamivel kapcsolatban célt érsz, és ez nagyon elégedetté tesz. Váratlan jó hírt is kaphatsz, és a pénzügyekben is jelentkezik a szerencse. Igazán lesz okod örülni!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Szaturnusz a Halak jegyébe lép, és új fejezetet nyit az életünkben

Régóta vártunk erre: 2023 március 7-én 12:55-kor a Szaturnusz, a nagy sors bolygó a Vízöntőből átlép a Halak jegyébe, és 2026 február közepéig ott tartózkodik. Ezzel sorsszerű változásokat indít el. A Vízöntő levegő jegy, a Halak víz jegy: míg a levegő az elmélet, addig a víz az érzelmek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Olyan fejlemények vannak most az életedben, amik igazán jó irányba tartanak, és jó kedvre hangolnak. A tavasz is közeleg, így aztán te is vidámabbnak, gondtalanabbnak látod a világot. Egy baráti hívástól teljesen felvillanyozódhatsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem szereted a konfliktusokat, de mégsem vagy biztos benne, hogy mindent neked kell személyesen megoldanod. Csütörtökön van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredsz bele közvetlenül. Nem vennék jó néven az érintettek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Habár lassú víz partot mos, most ez a mondás téged nem vigasztal csöppet sem. Gyors vizekre vágysz, gyors eredményekre. Nem csak másokkal, elsősorban önmagaddal szemben vagy türelmetlen. Sokat akarsz, de sokat is tudsz tenni.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2023. március 7.: az év első tízmilliószoros napja

Március 7, kedd minden szempontból különleges nap. Ma van az év első tízmilliószoros napja, ráadásul telihold is van a Szűz jegyében, ami hatalmas energiákat hív életre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!