Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden erős érzelmek törhetnek fel belőled, köszönhetően a Rák jegyében lévő Holdnak. Mivel azonban a közeledben sokan élik meg ugyanezt, érdemes lenne picit visszafogni ezeket. Ma lehetnek olyan helyzetek ugyanis, amik tárgyilagos döntést kívánnak.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Te igazán türelmes ember vagy, a legtöbbször akár fát is lehet hasogatni a hátadon, de vannak olyan szituációk, amikor elfogy ez a híres türelem. Ma előfordulhat, hogy valaki olyan mértékben provokál, hogy végül nem maradhat el a konfrontáció.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Sok érzést hoz a Rák Hold (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Lehet, hogy ma valaki nem őszinte a környezetedben, és manipulatív szándékkal közeledik hozzád, amikor meg akar győzni valamiről. Még az is előfordulhat, hogy számodra pozitív hatású lesz, amit hallasz, de azért légy óvatos. Ne higgy el mindent elsőre!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Neked nagyon jól működő belső iránytűd van, amely mindig a helyes úton vezet. Lehet, hogy újra erre kellene támaszkodnod, mert talán az elmúlt időszakban sokkal többet figyeltél kifelé, mint kellene. Kövesd ma azt, amit a belső hang súg neked!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden fókuszálj arra, ami az orrod előtt van. Igyekezz a jelenben lenni, ne törődj a múlttal és ne aggódj a jövő miatt. Tedd a dolgod és meg fogod látni, hogy egyszer csak minden elkezd szépen elrendeződni körülötted úgy, ahogyan neked szükséged lesz rá.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden vigyázz, nehogy az érzelmeid vezéreljenek, amikor egy hírt, információt, vagy egy pletykát hallasz valamiről, ami érzékenyen érint. Lehet, hogy az információról kiderül, hogy nem is valódi, de a veszekedés, vita, vagy sértődés, amit egy érzelmi reakciód kivált, nagyon is az lesz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Indul az átalakulás második szakasza: a Plútó a Vízöntő jegyébe lép 2024.

Szinte mindenki érzi, hogy a régi világnak végleg vége. Természetesen vannak értékek, amelyeket át kellene menteni az új világba. De nagy kérdés, hogy ez lehetséges-e, illetve milyen mértékben. Több összeesküvés elmélet kering. Mindenki a hite szerint adhat teret ezeknek. Mi most fikciók helyett végig vesszük, hogy mit hoz a Plútó a 12 jegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden nem csak a szemeddel, de a lelkeddel is látsz majd és még a finom részleteket is észreveszed különleges érzékeny "antennáiddal". Különösen igaz lesz ez, amikor egy hozzád közelállóval beszélgetsz. Rájöhetsz érdekes összefüggésekre is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma igazán erős lehet benned a szenvedély és jó esély van arra is, hogy elveszítsed az önuralmadat, különösen akkor, ha valaki a környezetedben kihoz a sodrodból. Próbáld a belső erődet használni arra, hogy ne mutatkozzanak meg túlságosan az érzelmeid.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Mindig is mélyen megérintett, ha elesett embert, vagy nehéz sorsot láttál, vagy ha olyan híreket kaptál, hogy valahol nélkülöznek az emberek. Meg is teszel mindet, amit tudsz, de meg kell értened, hogy a világ összes gondját nem tudod megoldani.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024: szerencsét és jólétet hoz ez az év a Patkánynak

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. S mi mindent jelez a Patkány kínai horoszkóp 2024? Minden fontos tudnivaló az Astroneten!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A keddi napod akkor lehet sikeres, ha hagyod, hogy az intuíciód vezéreljen, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozol, aki akar tőled, vagy kér tőled valamit. Légy nyitott, de ne tégy semmilyen meggondolatlan lépést.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma valószínűleg semmi másra nem vágysz, mint egy kis pihenésre, önmagaddal való törődésre. Ennek így a hét közepén valószínűleg sok akadálya van, de legalább délután szakíts egy kis időt magadra!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Rád aztán igazán mindig lehet számítani, de el kell jönnie a pontnak, amikor egy kicsit befelé fordulsz és saját magaddal törődsz. Legyen ez a mai egy ilyen nap, amikor megpróbálod újratölteni az akkumulátort. Mindenki más most egy kicsit várjon a sorára.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!