Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Biztatóan alakul a kapcsolatod a társaddal, szerelmeddel, különösen akkor, ha új kapocsról van szó; akár a mennyekben is érezheted magad. Igaz, nem minden kapcsolat örök érvényű, de ettől persze még lehet tiszta és szép.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nevetős, vidám vasárnapot jeleznek a bolygók, s talán sikerül nagyobb társaságot is összeszervezned. Ha még keresed a párodat, szívesen flörtölgetsz, de meglehetősen válogatós is leszel

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Párod szeretné, ha jobban működne a kapcsolatotok, és felismerve a múltbéli hibákat, ezért hajlandó is tenni valamit. Elképzelhető, hogy kedvesebben viselkedik, beszédesebb, nyitottabb. Legyél nyitott a közeledésére, és élj a lehetőséggel!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A családban vagy a közvetlen környezetedben jeleznek konfliktust a bolygók vasárnap. Ha nem akarsz felmorzsolódni a sokszor teljesen felesleges küzdelmekben, a legjobb, ha a visszavonulást választod. Legalábbis a látszat szerint. De ez most a nyerő taktika…

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 29. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Érdekes, hogy ugyanabban a társaságban, közösségben, vagy szórakozóhelyen, ahova eddig is jártál, egyszerre mindenki téged akar megismerni, sőt meg próbálnak felszedni téged. Csak rajtad múlik, kit választasz, vagy hogyan élsz a kínálkozó lehetőségekkel.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A dühösködés, a harag sehová sem vezet vasárnap, és persze máskor sem. A magad csendes módján, diplomatikusan és mosolyogva is elmondhatod a véleményedet. Így lehetsz igazán eredményes, hiszen a másik erre csak pozitívan tud majd reagálni…

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha rendben akarod tudni a szerelmi életedet, mindenféle egyéb kapcsolatodat is felül kellene vizsgálnod. Lesz rá jó néhány lehetőséged ezen a vasárnapon, hogy mindenkivel, akivel eddig problémás volt a viszonyod, szeretetet fecskendezzetek a kapcsolatba. Ehhez néha elég egy pozitív gesztus, egy kedves szó.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Párkapcsolatodnak igazán jót tenne, ha a magánéleted kerülne most előtérbe, mert vasárnap úgy felpörögnek az események, hogy az még a százhúsz fokon égő Skorpióknak is sok lehet. Titkos kaland van kilátásban.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy vitában makacsul ragaszkodsz az álláspontodhoz, pedig még magad sem tudod igazán, hogy mit akarsz valójában, és mi lenne most a legjobb döntés. Egy biztos, nem akarod kiadni a kezedből az irányítást, és foggal körömmel véded az igazadat. Nem biztos, hogy ez a legjobb stratégia…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2023 februári havi horoszkóp: fontos változásokat jeleznek a bolygók

Vajon mi mindenre számíthatunk a tél utolsó hónapjában? Mit jeleznek a bolygók a szerelem, munka, vagy pénzügyek területén? A februári havi horoszkópból minden fontos részletet megtudhattok!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Most fennáll a veszélye, hogy apróságok miatt vesztek össze a pároddal. S mivel mindketten meglehetősen önfejűen gondolkodtok, egyikőtök sem akar békülni. Duzzogás helyett okosabban teszed, ha megölelgeted a párodat, és megkérdezed, hogy mi a baja valójában.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Végre pontot tehetsz egy régóta húzódó kacifántos ügy végére. A bolygók kedvező környezetet teremtenek, hogy változtathass azon, amin valóban lehet és érdemes. Végre igénybe veheted a barátok segítségét is. Legyél bátor, és élj vele!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Néha érdemes inkább hallgatnod, hogy a törékeny békét meg tudd őrizni. Annál is inkább, mert kis belátással magad is rájöhetsz, nem minden csak úgy van jól, ahogy te elképzeled. Vasárnap is jobb a kompromisszum!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb 2023-ban a kínai horoszkóp szerint

Január 22-én kezdetét vette a kínai holdújév: a Nyúl éve bőséget és jó fordulatot jelez sokunknak. Van azonban 4 csillagjegy, akiknek különösen áldott lesz az idei esztendő. Nézd meg, kinek alakul a legjobban az újév a kínai szerencse horoszkóp 2023 szerint!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!