Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap izgalmas találkozásban lehet részed. Engedd, hogy a megérzéseid vezéreljenek, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozol, aki talán többet szeretne tőled, mint egy kezdőd barátság. Légy nyitott, de ne tégy semmilyen meggondolatlan lépést.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A Bika jegyébe lép a hold, ami neked nagyon kedvez, nyugodt, békés napot ígér. Ma valószínűleg semmi másra nem vágysz, mint egy kis pihenésre, önmagaddal való törődésre. Ennek semmi akadálya, az egész kizárólag rajtad múlik és azon, hogy legalább egy kis időre ne foglalkozz másokkal.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Igazán jó, hogy ennyire segítőkész vagy, de azért kell lennie egy pontnak, ahol te is meg húzod a határt. Most talán pont eljutsz egy ilyen szakaszba… Ma figyelj befelé és koncentrálj egy kicsit magadra, a pihenésre, töltekezésre.

Ikrek havi horoszkóp

Szuper fényszögek lesznek vasárnap (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma lesz alkalmad belekezdeni valami újba, ami most még csak egy kis mag, de később terebélyes fává nőheti ki magát. Lehet ez egy hobbi, egy kreatív tevékenység, amiből később akár pénzt is kereshetsz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az életedben most egy nyugalmasabb, békésebb periódus következhet és most egy kicsit többet foglalkozhatsz a kikapcsolódással és a családi programokkal. Használd is ki rögtön ezt a szép vasárnapot arra, hogy valamilyen igazán jó kikapcsolódást keress a szeretteiddel. A lényeg, hogy együtt legyetek!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerencsés az az ember, aki találkozik olyan pozitív példákkal, amiket érdemes követni. Ma kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki gondolataival mintát ad neked, melyet felhasználhatsz a saját dolgaidban.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja.: szerencsés bolygóállásokkal veszi kezdetét az október...

Nem lesz okunk panaszra a hétvégén, két szuper fényszög és vasárnap már a Bika Hold is abban segít minket, hogy feltöltődjünk, kikapcsolódjunk. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap valaki a közeledbe szeretne férkőzni, de te jobban tennéd, ha távolságot tartanál tőle. Különösen akkor, ha közben érzed, hogy a dicsérete talán nem túl őszinte az irányodba. Nem kell sokat várnod, hamar ki fognak derülni a motivációi.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap felmerül benned, hogy valami olyat tegyél, amire amúgy nem is olyan régen még gondolni sem mertél. Persze a körülmények változnak, te magad is változol és ami nemrég még elképzelhetetlen lett volna, ma természetes lehet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Talán nem is olyan régen egy kicsit komolyabban átgondoltad a terveidet, és változtattál néhány dolgon magad körül. Most azt vedd végig, hogy ezekkel a változtatásokkal elérted-e a kívánt hatást? Jó úton jársz? A válasz ott van benned.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az elmúlt időszak nyomása után végre a kilátásaid javulnak és ez arra inspirálhat téged, hogy egy kicsit lazíts és többet foglalkozz a magánjellegű dolgaiddal is. Keresd meg a rég nem látott barátokat, szervezz egy találkozót!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha az életed valamelyik területével elégedetlen vagy, vagy úgy érzed, nem becsülnek eléggé, akkor ne habozz, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy jó irányba változzanak a dolgok. Ne feledd, ezt senki nem fogja megtenni helyetted. Ma értékes meglátásaid lesznek ezzel kapcsolatban.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Van egy barátod, akivel olyan erős a kapcsolatod, mintha családtag lenne. Ma tehetsz valamit, hogy még erősebb legyen köztetek az összetartozás érzése. Lehet, hogy segítesz neki, vagy az is, hogy egy nagyon kedves gesztust teszel felé.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!