Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénz, karrier, izgalmas kapcsolatok: ma ezek körül foroghatnak a gondolataid, amikor megtervezed a hetedet. A legtöbbet pedig akkor tudod kihozni az elképzeléseidből, ha ma meghallasz egy jó tanácsot valakitől, akitől amúgy nem is vártál ilyesmit most.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn képtelen vagy a saját tempódban haladni, folyton akadályoznak. Valójában nem a kollégáid, hanem a csillagaid azok, melyek gátolnak abban, hogy azt tedd, amit szeretnél. A késleltetés azonban a hasznodra válik.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy ideje az önállósodást fontolgatod bármilyen területen?A napi horoszkóp szerint ne habozz tovább: ha most vágsz bele a dologba, joggal bízhatsz abban, hogy erőfeszítéseidnek meglesz az eredménye. Dönts, vagy elszállnak az esélyeid!

Ikrek havi horoszkóp

Hétfőn jó energiákat kapunk (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Felhőtlen és kifejezetten vidám napra számíthatsz hétfőn: minden a terveid szerint alakul, s ha mégsem, akkor sokkal jobban. A barátságok ma kiemelt szerepet kapnak, akár csak valamilyen hobbid, vagy az önmegvalósítás.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Minden határozottságod ellenére a mai napon ugyancsak elbizonytalanodhatsz. Ráébredhetsz, hogy a gondolkozásod bizonyos sablonjai miatt ítélhettél meg valakit rosszul. Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A szokásosnál is nyűgösebben vágsz bele a hétfőbe. Nem fogsz azonban sokáig tartani ez a nyavalygós állapotod, mert nagyon hamar találkozhatsz valakivel, aki teljesen felvidítja a kedvedet. Ha szingli vagy, akkor nagyon vonzónak is találod!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

4 napon keresztül védőhálót képeznek a bolygók: Föld bolygóháromszög

Január 27-től 30-ig föld jegyben járó bolygók egy hatalmas háromszöget alkotnak az égen, és ezzel védőhálót képeznek. Székelyhidi Ágnes asztrológus horoszkópjából megtudhatod, hogyan hat ez rád!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Olyan embertől kell hétfőn segítséget kérned, akivel nem vagy jó viszonyban. Szerencse azonban a szerencsétlenségben, hogy ez alkalmat teremt a közeledésre és a kibékülésre is. A dolgok összejátszása folytán javíthatod a sorsodat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ne akarj mindig te irányítani: ha a másik azt látja, hogy mindig a te kezedben van az döntés, akkor ne csodálkozz, ha végül ő meg lustán hátradől. Amit meg te viselsz rosszul. És ez egyikőtöknek sem jó. Hétfőn máris átadhatsz egy feladatot!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Eseménydús napra számíthatsz hétfőn, a váratlanság szinte már törvényszerű. Próbálj meg felkészülni rá lélekben, akkor talán kevésbé fogod frusztrálóként megélni a történéseket. Sőt, akár még szerencsésnek is érezheted magad a végén.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: új fejezetet nyit a Ló ebben az esztendőben

A kínai horoszkóp szerint kivételes időszak elé néz a Ló jegy szülötte 2024-ben: egy új ciklus indul el az életében. Minden fontos tudnivaló az Astroneten, Ló kínai horoszkóp 2024 következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Talán túl sokat foglalkoztál az utóbbi időben a körülötted meglévő problémákkal és túl kevés figyelmet fordítottál arra, ami szép és jó a világban. Igyekezz ma picit pozitívabban szemlélni a dolgokat magad körül!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn új perspektívára lehet szükséged, ha meg akarsz oldani egy váratlan helyzetet, vagy egy hirtelen bekövetkező eseményre szeretnél reagálni. Talán mindez nem fog mindenkinek egyformán tetszeni a környezetedben, de idővel talán ők is belátják, hogy helyesen cselekedtél.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Érdekes helyzetekben bőven lesz részed a mai napon. Egy találkozáson úgy érezheted, mintha már megálmodtad volna az egészet, és az érzés egész nap elkísér. Lehet, hogy az égiek akarnak neked üzenni valamit?

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!