Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Egy ügyben végre áttörést érsz el, és ez elég lendületet ad neked ahhoz, hogy új célokat is kitűzz. Használd ma valami előremutatóra, pozitívra ezeket a termékeny energiákat!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Döntési kényszerbe hozhatnak ma a körülmények. Ne aggódj és ne kapkodj: ha képzeletben hátralépsz egyet, és nem hagyod, hogy az indulataid vezéreljenek, akkor a lehető legjobb döntést fogod hozni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha volt is valami, amivel kapcsolatban nem tudtál dűlőre jutni, most végre sikerül rendezned az Ikrek Holdnak köszönhetően. Lehet ez érzelmi kérdés, konfliktus, vagy egy egészen gyakorlatias teendő is. Hála az újszerű megközelítésnek, még egy sor dolgot el tudsz intézni. Remek napot jeleznek a bolygók!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az érdekes fordulatok, váratlan események ma is kimozdítanak a nyugodt rutinból. Az események felráznak, és cselekvésre késztetnek, de ezek pozitív változások lesznek. Hagyd magad sodortatni az árral!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023 január 4. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyon lelkesítő energiák hatnak rád. A kreativitás a szerelemmel együtt tér vissza az életedbe. Egy vállalkozás gondolata is megfogalmazódik benned, akár bele is vágsz ma egy ilyen tevékenységbe. Valamilyen társulásra is sor kerülhet ezzel összefüggésben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kissé feszültté tesznek a mai bolygóhatások, de ha sikerül valamiféle pozitív aktivitásban levezetni ezt, vagy szó szerint kimozogni, akkor nagyon is termékeny, sikeres és vidám napod lesz. Minden jó, amiben megélheted az érzéseidet: valamilyen alkotás, egy bizalmasoddal történő beszélgetés, vagy a meditáció, sport.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne hagyd magad megtéveszteni a körülmények, vagy más személyek által. Nagyon is jók a meglátásaid és nem szabad most hallgatnod senki másra, csak és kizárólag saját magadra. Az intuíciód most csalhatatlan.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán végre nagy előrelépést érhetsz el egy üggyel, ami már rendkívül idegesített. A fellélegzésnek köszönhetően más ügyeidet is jóval optimistábban kezeled. Itt az ideje, hogy leülj, és összeírd az idei terveidet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Viták adódhatnak otthon. A fejlődés folyamatát csakis együtt, egymást támogatva tudjátok megélni. Ez néha bizony konfliktusokkal is jár. Ám éppen ez az az előremutató vita, amire szükség van ahhoz, hogy a dolgok kilendüljenek a holtpontról.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Számmisztika 2023: ezt jelzik a számok az új évre

A számmisztikát az asztrológia kistestvéreként tartják számon. Segítségével is belepillanthatunk picit a jövőbe. Ebben a cikkben éppen ezt tettük. Nézzük, vajon mit jeleznek a számok 2023-ra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Érdekes összefüggésekre jöhetsz rá, talán a magánéleteddel kapcsolatban. Ha eddig értetlenül álltál valaki viselkedése előtt, most megérted, mit miért tesz, és mik a rejtett indítékai. Ez a tudás még jelentőségteljes lesz az életedben.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem szabadna minden kósza pletykának hitelt adnod. Főleg azoknak nem, amiket az ellenségeidtől hallasz. Lehet, hogy éppen ilyen módon akarnak téged manipulálni. Ne hagyd magad megvezetni! Hallgass inkább a józan eszedre!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma hallgass a szív hangjára! Az érzéseid most helyes utat mutatnak, még akkor is, ha látszólag ellentmondanak az észérveknek. Vannak olyan tényezők, amik a tudatosság számára még láthatatlanok.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!