Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön igyekezz kiemelten odafigyelni a körülötted zajló folyamatokra, mivel olyan döntési helyzetbe kerülhetsz, amelyben minden perc számíthat. Igyekezz gyorsan, határozottan cselekedni és kivételesen nem foglalkozni senkivel önmagadon kívül.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vannak helyzetek, amikor nem tehetsz mást, mint úszol az árral, végzed a feladataidat és nem gondolkodsz azon, mihez lenne helyette inkább kedved. Ma pont ilyen napod lehet, úgyhogy ne lázadozz, szorítsd össze a fogad és tudd le a kötelező köröket.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön a bolygók jelzése szerint az utadba állhat valaki, akinek talán nem túlságosan tetszik, hogy mostanában túlságosan jól alakulnak a dolgaid… Akár igaza van, akár nem, nem kell hagynod, hogy keresztezzék a terveidet. Állj ki magadért!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 11. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma, ha lemaradsz valamiről, vagy nem úgy sikerül valami, ahogy tervezed, ne keseredj el és főleg, ne add fel. Ma talán valamiben nem lettél sikeres, de holnap már egy új nap virrad. Fogadd el a tényt és ma töltsd az estét valami kellemes dologgal.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy dolog a flört és egy másik a konkrét cselekvés és nálad különösen éles a határvonal e kettő között általában. Ma azonban legyél nagyon óvatos, mivel nagy csábításnak lehetsz kitéve, ha pedig nem tudsz ellenállni, akkor az egyébként jól működő kapcsolatod igen könnyen a múlté lehet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Olyan helyzetbe kerülsz, melyben elsőre úgy érzed, hogy ez egy megoldhatatlan szituáció. Valószínűleg ez egyáltalán nincs így, ez csak egy kis pánik. Nyugodj le és gondold végig még egyszer a dolgot. Beugrik, mit kell tenned és ehhez még várnod sem kell sokat.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Bizony nem mindenkinek kellene adnod a szavára, véleményére, és csütörtökön ezzel kapcsolatban lehet tapasztalatod. Ma kiderülhet a számodra, hogy valakit talán rosszul ítéltél meg és az illetőt érdemes lenne egy kicsit közelebbről is megismerni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön lehetőleg ne akard megváltani a világot és ne ma legyen az a nap sem, amikor belevágsz valami újba, érdekesbe. Most a napi rutin, a kötelező körök ideje van, úgyhogy állj be a sorba és tedd, amit tenni kell. A lázadás most határozatlan időre elhalasztódik….

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma egy információ, vagy hír megtévesztő lehet, ami talán véletlen, de azt sem lehet kizárni, hogy szándékos pletykálás az okozója. Mindezek ellen pedig csakis a nyilvánossággal és az igazsággal lehet harcolni. Ott és akkor tisztázd a helyzetet!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. május 8-14.: a Bak Hold kitartóvá, a Vízöntő Hold kreatívvá tesz

Igazán kedvezően hat ránk a héten a Hold, hét közben a célok elérésében, hétvégén az érzelmek megélésében lesz a segítségünkre.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Felébred benned a kétely ma egy szóbeszéd hatására. Szorítkozz csakis a tényekre és ne hallgass a pletykákra, főleg olyan személyek esetében ne, akiket te is megbízhatatlan hírforrásnak tart.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma egy helyzet, vagy egy hír megzavarhatja a párkapcsolatodat, melyben megjelenhet a kétely és a bizalmatlanság, de annak is van esélye, hogy a féltékenység mérge is elkezd terjedni. Vigyázz, mert ezek az érzések könnyen elfajulhatnak.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma megértőbbnek és türelmesebbnek kell lenned a környezeteddel szemben, mert mindenki egy kissé feszült. Igyekezz hát kiszűrni minden zavaró tényezőt, próbálj csakis a fontos dolgokra koncentrálni és ne kapaszkodj bele apró félreértésekbe sem.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 8-14.: Jól sikerül az érettségi, és minden más is

Rázós helyzetek lehetőségét jelzik a bolygók, ahogyan azt is, hogy érettségizőket ugyanakkor támogatják az égiek. Eltekintve egy-két nehezebb pillanattól, kiváló hét vár ránk a horoszkóp szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!