Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valaki csalódást okozhat neked, kiderülhet, hogy nem méltó a bizalmadra. Mielőtt azonban végérvényesen áthelyeznéd az illetőt a rossz dobozba, adhatnál neki még egy utolsó esélyt. Ha akarod, hadd hozza helyre a hibáját.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne feledd, hogy nem vagy felelős mások tetteiért és nem kell folyton mások érdekeit sem a magadé elé helyezni. Ma foglalkozz elsősorban a saját ügyeiddel, cselekedj a saját hasznodra és mondj nemet nyugodtan egy olyan kérésre, amely érdekeiddel ellentétes.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Legyél nyitott most egy kis kalandra, mert most éppen ez az, amire szükséged van. Nagyon szép élményed lehet, ha engedsz az elvárásaidból, és nem csak a kötelességeidnek élsz. Nyár van, most kell élményeket gyűjteni!

Ikrek havi horoszkóp

Szerencsés hatással lesznek ránk a bolygók szerdán (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma elképzelhető, hogy egy esemény, vagy hír okán hirtelen felgyorsulnak az események és te úgy érzed, mint akit elsodornak az események. Egyszerre pedig nem lehet mindent kontroll alatt tartani, úgyhogy kérj segítséget.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán nagyon erős lehet benned a vágy arra, hogy szabadon, kötöttségektől mentesen élj, legalább egy rövid időre. Van erre lehetőséged és ehhez csak annyi kell, hogy elfogadj egy meghívást, vagy egy ajánlatot, melyet egy ismerős, vagy barát küld neked.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Néha a legnehezebb dolog eldönteni, melyik úton induljunk tovább és neked ma egy ilyen döntést kell meghozni. Ha nem vagy elég határozott, gondold végig, mi szól az egyik és mi a másik út mellett. Hallgass a szívedre is!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szerdai horoszkóp azt tanácsolja, hogy picit dolgoznod kell egy helyzetben a megfelelési kényszereden. Ne érezd kötelességednek azt, hogy mindenkivel jó viszonyt ápolj, és főleg ne akarj mindenkinek minden helyzetben megfelelni, mert azt úgysem lehet kivitelezni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán eljöhet a nap, amikor egy régi terved megvalósítása konkrét cselekvést igényel, de lehet, hogy nem vagy teljesen biztos önmagadban. Talán nem állsz készen még, de az is lehet, hogy csak nincs meg benned a kellő elszántság.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán egy ügyben nehezen találod meg a kiutat, de talán nem is kellene mindezt túlságosan erőltetni. Vannak napok, melyek nem alkalmasak a problémamegoldásra és a mai nap talán neked is ilyen. Ha elakadtál, hagyd ott az ügyet egy időre.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Mars a Szűz jegyébe lép, és felébreszti bennünk a harcost

Mindannyiunkbban él egy harcos. Az asztrológiában ezt a harcost a Mars uralja. Ez a hajtóerő, a harc, az akció, a szerelmi szenvedély és az agresszió bolygója, amely rávilágít arra, ahogyan alapvető ösztöneinket megéljük, használjuk. Július 10-én belépett a Szűz jegyébe. Nézd meg, hogyan hat ez a csillagjegyedre!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Most különösen fontos lehet, hogy alapos döntést hozz, ehhez pedig minden elérhető információnak a birtokában kell lenned. Legyél körültekintő, tanulmányozz minden apró részletet, szerezz be minden adatot.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Általában minden problémádat egyedül akarod megoldani, ami egy remek tulajdonság, de most lehet, hogy ez nem lesz elég a sikerhez. Ne szégyellj segítséget kérni, ha úgy látod, nem bírsz el valamivel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán támogatnak a bolygók, így szinte bármilyen munkába, tevékenységbe fogsz, az sikerre van ítélve. Használd ki ezt a lendületet és legyél aktív a mai nap, amiben csak lehet. Juss minél messzebb.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!