Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden a Hold és a Mars trigon fényszöge hat ránk, ettől te még a szokásosnál is energikusabb, határozottabb lehetsz. Most könnyedén célt érsz, és nagyot tudsz előre lépni. Akinek van egy kis esze, az nem húz ujjat veled.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Picit elégedetlen lehetsz, talán úgy érzed, hogy túlságosan lassan haladsz egy célod felé. Ne feledd ugyanakkor, hogy a fejlődés nem egyenletes tempóban történik. Ma még talán cammogsz, de holnap esetleg ugrasz egy nagyot.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jót tesz az a magabiztosság, amit a Hold-Mars fényszöge ad neked kedden. Könnyű döntések várhatnak rád, ugyanis egy olyan lehetőség talál meg, amelyre nem lehet és valószínűleg nem is fogsz nemet mondani.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint kedden a Mars és a Hold fényszöge hat ránk (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma kézzelfogható eredménye lesz az eddigi erőfeszítéseidnek, ami nemcsak elismerést, hanem a pénzügyi helyzeted javulását is eredményezheti rövidesen. Mindebből pedig nemcsak te, hanem a környezeted is részesül, így most te lehetsz a nagy jótevője a környezetednek.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden valaki miatt nyugtalan várakozással telhet a napod egy része és nem is biztos, hogy a nap végére vége szakad ennek. Elképzelhető, hogy egész másként alakul minden, mint tervezted. Maradj tehát rugalmas!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Le kellene egy picit tisztáznod a feladataidat. Túl sok elvarratlan szál, befejezetlen feladat tornyosul feletted és mindez egyre csak fokozza a benned felgyülemlő feszültséget. Szűkítsd le hát a figyelmed oda, ahol a a legsürgősebb tennivalód van, és most csak azzal foglalkozz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 24-március 1.: Feszültség után béke és harmónia

Feszült lehet a hétvége a bolygók szerint. A Szűz telihold mellett még két másik bolygószembenállás jelzi a konfliktusok lehetőségét. A horoszkóp javaslatai épp abban segítenek, hogy a lehető legnagyobb türelemmel és megértéssel fordulj a párod felé. A hét további része már nyugalmat, békét, harmóniát hoz.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Hold a te jegyedben jár, és kedvező fényszöget kap a Marstól. Ma mintha szuper erőd lenne, bármilyen lehetetlen küldetést bevállalhatsz, mert sikerrel fogsz járni. A kisugárzásod meg egyenesen lehengerlő.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden a hatás, amit a környezetedre gyakorolsz, szinte ellenállhatatlan, ma egészen egyszerűen bárkit leveszel a lábáról. Így, ha valami újba fognál, valamit el szeretnél adni, vagy bárkit rá szeretnél venni valamire, itt az idő.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mára tervezett dolgaid előtt akadályok tornyosulnak, érdemes lenne elővenned valamit a "raktárból" és azzal foglalkoznod egy kicsit. Porold hát le egy régi ötletedet és vizsgáld meg újra! Könnyen lehet, hogy most aktuálisabb lesz, mint valaha!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Gyógyítás és Törődés angyala vigyáz ránk február 25. és 29. között

Habuhiah, a Gyógyítás és Törődés angyala a február 25. és 29. között született Halak őrangyala, és Ő patronálja ezt a néhány napos időszakot.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A mai nap minden olyan tervednek kedvez, amihez határozottság kell. Ugyanakkor óvakodj a türelmetlen döntésektől. Meg kell találnod a középutat! Ha valamit el kell indítanod, ma jó alkalmad lehet erre, hiszen amibe ma fogsz bele, az jó eséllyel válik majd később sikeressé.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Mars a Vízöntőben jár. A kreativitásod és találékonyságod ma a csúcson lesz, így nem nagyon leszel szellemileg ma alkalmas arra, hogy az unalmas rutinfeladatokkal bajlódj. Igyekezz hát ezeket kerülni és hozd ki magadból, amit csak lehet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma lesz néhány kihívás, amiben szükséged lesz a találékonyságodra, de most minden adott is ahhoz, hogy szerencsével járj. Egy barát is hozzád fordulhat segítségért. Hidd el, meg fogja hálálni neked!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!