Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold ma már átlép a tüzes Oroszlánba, és mivel növekvő fázisában is van, hatalmas energiákat eredményez. Ez lehet nagyon termékeny erő, ha munkára, hasznos dologra fogod. Ha szabadságon vagy, sportolj aktívan, hogy levezesd ezt a nagy feszültséget.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Növő Hold van az Oroszlánban. Jó, ha belevágsz a dolgok közepébe, ez a lendület most sok nehézségen átsegít. Egy közeli munkatársadnak szüksége van rád, de lehet, hogy most nem tudsz neki segíteni, hiába minden jó szándék.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden hiába öntöd ki a szíved a barátodnak: ő nem úgy fog reagálni a panaszaidra, ahogy azt elvártad volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadni a véleményét. Most valamiben ugyanis nagy igazsága van.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Rák újhold hatását még ma is érezheted. Most igazán érdemes lépéseket tenni az álmaidért, céljaiért, magánéletben is, munkában is. Nagyon kedvező bolygóállások segítenek abban, hogy megvalósíthasd ezeket.

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp sok energiát jelez (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold kedden már belép a jegyedbe, ami nagyon kedvez neked. Most egy hullámhosszra tudsz kerülni bárkivel, akivel kapcsolatba kerülsz. Harmonikus mindenfajta kapcsolatod, és ezt a munkában is tudod hasznosítani.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Az sem jó, ha folytonosan a szőnyeg alá söpörjük a gondokat, ám az sem, ha mindent észreveszel, és minden apróságot folyamatosan szóvá teszel. Ha a párod már nem hall mást tőled, mint megjegyzéseket, akkor az csak újabb és újabb veszekedéshez vezet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 17-23.: Az év egyik legkeményebb hete vár ránk

Az év egyik legnagyobb kihívást hozó hete vár mindenkire. Szinte minden napra jut nehéz szituációkat jelző bolygóállás. Most mindenképpen érdemes előre felkészülni a konfliktusokra, melyhez a horoszkóp nagy segítséget nyújt.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kisebb-nagyobb sikerben, dicséretben lehet ma részed, aminek következtében szinte szárnyakat kap a lelked. Úgy látszik, te olyan érzékeny típus vagy, hogy ennyire sok múlik a megbecsüléseden. Ha ezt a főnököd is észreveszi, nem felejti el.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te imádsz taktikázni, és büszke vagy csavaros eszedre, és most épp ezért idegesít különösképpen, hogy úgy érzed, nem láthatsz a színfalak mögé, ahol pedig nagyon sok minden történik. Nyugodj meg, rövidesen minden részlet kitisztul.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Végre olyasmibe kezdhetsz, amire már nagyon régóta vártál, amiben reménykedtél, ami igazán régi nagy álmod. Most szedd össze a maradék erődet, és vágj bele. A nagy lehetőség eléd állhat, de késznek kell lenned rá!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. július 15-21.: Ez egy csodás hét lehetne, ha...

Igazán csodásan alakulhatna ez a hét, hanem nem lenne egy nehéz Mars-Szaturnusz bolygószembenállás az égen. De lesz, méghozzá csütörtökön. Ugyanakkor a horoszkóp épp abban segít, hogy megelőzhesd a vitákat, a konfliktusokat, a nézeteltéréseket, és igazán boldoggá varázsold a következő napokat. Íme!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az anyagi kérdések most végre a háttérbe szorulnak, és a magánélet, a boldogság, a szerelem kerül előtérbe. Nagyszerűen rá tudsz hangolódni mások igényeire, és ezzel boldogságot hozol az életükbe!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden hatalmas sikert arathatsz, de csak ha nem vonulsz a háttérbe, és harcolsz is az elismerésért. Most a szerelemben is csak akkor lehetsz boldog, ha nem megadod magad az eseményeknek, hanem kiharcolod mindazt, amire vágysz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Türelmes és kedves tudsz lenni ma mindenkivel. Ezért jó eséllyel oldasz meg megoldhatatlannak tűnő konfliktusokat is. És hogy ez tényleg sikerüljön, most valahogy a szerencse is melléd szegődik, és a körülmények is kedveznek.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!