Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pedig egyébként ez nem jellemző rád, de ma túl hosszasan rágódsz lelki problémákon. A legnagyobb baj az, hogy sosem azzal beszélsz, akivel a gondod van. Le kellene ülnöd vele, mert a külső tanács félrevihet. Bármily jó szándékkal is adják.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hajlamos lehetsz kedden a befelé fordulásra, az elmélyedésre. Ez jó, mert valóban szükséged van rá. Ha befelé figyelsz, és picit átértékeled az elmúlt időszak eseményeit, most más színben tűnnek fel a dolgok.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Néha épp a spontaneitás és a tervszerűtlenség hozhatja a legjobb eredményeket, sokszor hatékonyabb lehet, mint aprólékos tervezés és előkészítés. Az újabb kihívásokkal szembeni bátorsággal pedig könnyebben boldogulhatunk. Ha merész vagy és elszánt, akkor kedden minden akadályt leküzdhetsz!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 14. (Fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Tőled szokatlan módon vitába szállhatsz valakivel kedden, vagy a családodban végre kiállhatsz az érdekeidért. Nagyon jól teszed! Az utóbbi időben túltengett benned a felelősségvállalás. Márpedig nem viselhetsz minden kockázatot és terhet.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kerüld az olyan embereket, akikről tudod jól, hogy nem egészen őszinték veled. A hízelgés mindig céllal történik. Ez önmagában még nem baj, de mégsem jó csupa ilyennel körülvenned magad. Az egyenes út a magányhoz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehetsz. Ha nem is oldasz meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlátsz és megértesz. És már nem csak a másikat hibáztatod. Sőt el is ismered a saját szerepedet.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem kell mindent neked megoldanod, habár hajlamos vagy rá. Az élet úgy is elég sok terhet pakol mostanság rád, ne hagyd, hogy a családtagjaid vagy a kollégáid is ezt tegyék. Mutass némi határozottságot.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A mai napot nyugodtnak képzelted, de mozgalmasabb lesz, mint remélted volna. A telefonod szinte szünet nélkül csöng, ráadásul váratlan látogatók tördelik szét a napodat. De végül is úgy jó az élet, ha zajlik…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az irigység, amivel szembesülhetsz ma, elszomorító. De nem éri meg az időpocsékolást foglalkozni vele. Sokan vannak körülötted, akik őszintén szeretnek és tisztelnek. Ők sokkal több figyelmet érdemelnek, mint az irigyeid.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 11-17.: egy feszült bolygóháromszög hoz feszültséget a kapcsolatokba

Stresszesen alakul ez a hét, ami persze a párkapcsolatra is rányomja bélyegét, de tudatossággal elkerülhetőek a veszekedések. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egy kicsit több bizalommal fordulhatnál mások felé. Nincsenek mindenkinek hátsó gondolatai. Magánéletedben kedvező fordulatokra számíthatsz kedden. Ez szerencsésen hathat a munkádra is, amit minden eddiginél odaadóbban és pontosabban tudsz elvégezni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kockáztatnod kell, ha tovább akarsz lépni az életed útján. A különlegesség sohasem állt tőled távol, csak talán nem merted mindig maradéktalanul bevállalni. Kedden viszont úgy tűnik, nem tehetsz mást. Szánd rá magát a döntő lépésekre!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kettősségre hajló természeteddel kedden szörnyen zavarba hozhatsz valakit. Szép szavakkal, szinte hízelgőn kezded, a végén mégis az elevenére tapintasz. Ha nem akarod, hogy ezt bántásnak érezze az illető, akkor mondd is meg neki.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 13-19.: Komoly tanításokat kapunk a héten

Erre a márciusi hétre is tartogatnak megoldandó feladatokat a bolygók. A szerdai ünnepet is jócskán megnehezíthetik a tanítások. Fontos lesz a higgadtság, a nyugalom a következő napokban. Szerencsére a hétvégén mindenki fellélegezhet. Heti horoszkóp.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!