Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma folytatódik a javulás, fellélegzés, és jó hírek juthatnak el hozzád, olyanok, melyek elsősorban a magánéleteddel, a szeretteiddel kapcsolatosak. Nagy a valószínűsége annak is, hogy mindezek valamilyen módon a szerencsének és a pozitív hozzáállásodnak is köszönhetőek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Szerdán egy hír, vagy esemény felszínre hozhat benned egy régi sérelmet, vagy traumát. Próbáld meg kihasználni az alkalmat és varrd el a szálakat ebben az ügyben véglegesen. Hangozzon el, aminek már régóta el kellett volna hangoznia. Sikerülni fog és végre túl fogod tenni magadat ezen a régi dolgon is.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Igazán jól érzed magad a bőrödben szerdán. Egy olyan nap elé nézel, amikor a korábbi munkád, vagy befektetésed eredménye érezhetően jelentkezik és hatással lesz a mindennapjaidra. Ez pedig elegendő ahhoz, hogy csökkentse benned a stresszt és a bizonytalanságot. Már csak az kell, hogy elhidd: valóban megérdemled.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az, hogy lelkiekben helyrebillensz, egyebekben is meglátszik. Az önbizalmad, a vonzerőd ma valahogy sokkal erőteljesebben mutatkozik meg, mint máskor és ezt nem csak te fogod így érezni, hanem észre fogja venni a közvetlen környezeted is. Ha eddig nem mertél kezdeményezni valaki felé, akkor most eljött az ideje.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Van, hogy hallgatsz a megérzéseidre, máskor azonban inkább a racionalitáshoz ragaszkodsz. Ma valakivel kapcsolatban hallgass az intuíciódra, mivel a tények most aztán nem sokat segítenek rajtad.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán meglepő élményed lesz. Egy olyan hír, információ jut el hozzád egy közeli ismerősöddel, talán nagyon is jó barátoddal kapcsolatban, ami szinte villámcsapásként ér. Bármi is ez, csakis a leghitelesebb forrásból tájékozódj, és kérdezz rá nála, mi igaz ebből.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2023: szerencsés időszakot jeleznek a bolygók

A Merkúr és a Mars a higgadt Szűz jegyében jár, ami nyugalmat, kiegyensúlyozottságot jelez, az Oroszlán Nap pedig gondoskodik a jókedvről. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Az augusztusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Jól indul a szerda reggel, de aztán egy váratlan bonyodalom árnyékolhatja be a délelőttöt. Ez a hír a pénzügyekkel, vagy munkával lehet kapcsolatban, de mielőtt pánikba esnél, nézz utána a pontos információnak, mivel nagy esélye van annak is, hogy tévedés, vagy mulasztás történt, és nem a te hibádból.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán egy közeli ismerősöddel, vagy barátoddal történő beszélgetésed során új ötletek fogalmazódhatnak meg benned, és ezek most nagyon is életszerűek és racionálisak, szóval nincs okod sutba vágni őket. Gondolkodj, készíts terveket, vágj bele! Most minden átalakul körülöttünk, változz te is!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Vénusz hátrálása miatt ma egy régi, talán elfeledett érzelem erősödhet fel benned, amit egy esemény, vagy egy váratlan találkozás hozhat elő. Ha nagyon erős benned a vágy a másik iránt, miért ne tennél egy próbát, nem igaz?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy újra összejöhet az exével a retrográd Vénusz idején

A Vénusz vasárnap hátrálni kezdett az Oroszlán jegyében. A retrográd Vénusz segíti, hogy újra megtaláljuk az egyensúlyt a párkapcsolatban, gyógyulást hoz, és segít annak, aki nehezen nyit mások felé. 4 csillagjegy életébe pedig visszatérhet az ex szerelme.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valaki mintha szánt szándékkal provokálna! Nagyon nehéz dolgod lesz, ha meg akarod érteni a motivációit, mivel az illető olyasmit tesz, vagy mond, amely neked nagyon nem fog tetszeni. A benned ébredő feszültségen felülemelkedve mégis adj neki egy esélyt!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Jó nap lenne a mai, de csak ha sikerül úrrá lenni a bosszúságodon. Kisebb, de annál idegesítőbb akadályokat jeleznek a bolygók. Legyél kitartó, mert ha ezeken átverekszed magad, jön a jutalom!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán fantasztikusan működnek a lelki "radarjaid". Sok lehetséges út közül kell kiválasztanod azt, amelyike a legsimábban jutsz el a célodhoz. Nehéz döntés lesz, de sokat fog segíteni ebben a híres megérzésed.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!