Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma még kitart a tegnapi lendület, és te teszed, amit tenned kell. Elfogyhat ugyanis a türelmed és nem vársz már tovább azokra, akik haboznak megtenni egy fontos, de nehéz lépést előre. Nem baj, majd te az élére állsz a terveknek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön már a Bika jegyében jár a Hold, ami nyilván neked kedvez a legjobban, de mindenki másnak is szerencsés. Most kicsit belassulsz, szívesen főzöl, pihensz. Ha van rá lehetőséged, ma nézz körül a boltokban, vagy egy picit variáld át a ruhatárad, mert most különösen jó ízléssel válogatsz.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön szüksége lesz valakinek arra a képességedre, hogy vigaszt tudsz nyújtani a másiknak, és jó tanácsokat is adsz, mert szuper meglátásaid vannak. Valakinek ma a te vállad hozza majd a megnyugvást és a te szavaid csendesítik el a háborgó lelkét.

Ikrek havi horoszkóp

A csütörtöki napon kedevző hatások érnek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha elmaradt egy programod, vagy úgy érzed, hogy bezáródik egy ajtó, joggal vagy csalódott, de ne feledd, hogy ami késik, nem múlik. Légy készen a következő esélyre, mert az sokkal hamarabb előtted lesz, mint sokan számítanak rá.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Bármilyen probléma is merüljön fel csütörtök napközben, a bizonytalanságnál kevés zavaróbb dolog van. Igyekezz hát biztos forrásokból tájékozódni és ne hallgass meg, vagy olvass el mindent abban a témában, ami érdekel.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy kapcsolatodban nehézség merül fel, ráadásul olyan természetű, hogy talán ki sem bír a viszonyotok. Most légy nagyon óvatos. Minden információnak járj utána az illetővel kapcsolatban. Kérdezősködj egy kicsit!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Indul az átalakulás második szakasza: a Plútó a Vízöntő jegyébe lép 2024.

Szinte mindenki érzi, hogy a régi világnak végleg vége. Természetesen vannak értékek, amelyeket át kellene menteni az új világba. De nagy kérdés, hogy ez lehetséges-e, illetve milyen mértékben. Több összeesküvés elmélet kering. Mindenki a hite szerint adhat teret ezeknek. Mi most fikciók helyett végig vesszük, hogy mit hoz a Plútó a 12 jegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön valakire váratlanul más szemmel nézhetsz, amit vagy a körülmények megváltozása, vagy az illető a megszokottól eltérő viselkedése okozhat. Mintha egy másik ember állna előtted. A kérdés az, hogy ez mit okoz a jövőben kettőtök kapcsolatában?

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Bika Hold neked szuper napot ígér. Végre megnyugszol, lecsillapodsz, és tudsz az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Csinálj családi programot, és a barátaiddal is jó lenne találkozni. Legalább egy kávé biztosan belefér.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ne a csütörtök legyen az a nap, amikor valami újat szeretnél kipróbálni, vagy egy friss projektet akarsz elindítani. A mai nap nem igazán alkalmas az új kezdetre, így foglalkozz inkább a rutinfeladataiddal. Holnap viszont már egy másik nap lesz!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024: szerencsét és jólétet hoz ez az év a Patkánynak

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. S mi mindent jelez a Patkány kínai horoszkóp 2024? Minden fontos tudnivaló az Astroneten!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Legyenek bármilyen homályosak is a részletkérdések, végül eléred a célod, de addig még több akadályt is le kell győznöd. Ma egy fontos lépést tehetsz meg előre, de valakiben csalódnod kell és ez ügyben most csakis önmagadra számíthatsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha vannak jól megszokott dolgok, te attól általában nehezen válsz meg. Az élet azonban körülöttünk csupa változás, ezért neked is rugalmasnak kell lenned. Persze ha emiatt némi ellenállás ébred benned, azon senki sem csodálkozhat.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön talán egy furcsa érzés keríthet hatalmába és úgy érzed, hogy valami fontosat felejtettél el? Motoszkál valami az agyadban, de nem tudsz rájönni mi az? Talán a tudatalattid szeretne üzenni valamit! Hogy meghalld, és dekódolni tudd, ahhoz le kell lassulnod.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!