Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha egy személyes kapcsolatodban, legyen az szerelmi viszony, vagy barátság, valami nem tökéletes, akkor időnként hajlamos vagy, csak erre az egy momentumra koncentrálj. Márpedig ettől csak felnagyítva látod a problémát. Fókuszálj inkább arra, amit szeretsz a másikban!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A pénteki nap picit talán nehezen indul, ezt egy tegnapi esemény, vagy találkozás utóhatásaként érdemes értelmezni. Ha jól érezted magadat, akkor ne bánd ezt a kis zsongást ma a fejedben, vedd könnyedén a dolgokat és várd ki, amíg leülepszenek benned az élmények.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma több hírt és pletykát hallasz majd, de ezek egy részének talán semmi köze nem lesz a valósághoz. Légy befogadó, de ne adj tovább semmit. A helyzet gyorsan megváltozik majd és ki fog derülni, hogy melyik hír az, ami megállja a helyét hosszabb távon is.

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki nap erős energiákat hoz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken előfordulhat egy kisebb nézeteltérés közted és a partnered, vagy egy hozzád közelálló személy között és emiatt talán egy ideig nem is beszéltek egymással. Nem kizárt, hogy a féltékenység az oka mindennek… Használd ki ezt az időszakot arra, hogy átgondold, vajon fontos dolog volt-e amin a vita kirobbant, megérte-e.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A retrográd Vénusz a jegyedben mutatja, hogy ma felbukkan valami, vagy valaki a múltadból és felidéz benned valamit, ami már jó ideje nem volt része a gondolataidnak. Ha pedig ez megtörténik, szinte biztos, hogy nem akarod ismét elengedni azt a kellemes érzést, amely most átjár.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken történik valami, ami talán jókora követ dob az állóvízbe körülötted és hirtelen az válhat az elsődleges beszédtémává. Legyen ez rád nézve jó, vagy rossz hír, azon járjon az eszed, milyen módon tudod a legkedvezőbb módon kihasználni az eseményeket.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2023: szerencsés időszakot jeleznek a bolygók

A Merkúr és a Mars a higgadt Szűz jegyében jár, ami nyugalmat, kiegyensúlyozottságot jelez, az Oroszlán Nap pedig gondoskodik a jókedvről. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Az augusztusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem kell annyira tartani a konfliktusoktól. Pénteken egy beszélgetés, ami talán vitává fajul, nagy hatással lehet a gondolataidra és akár még új motivációkat is adhat számodra. Olyan változások kezdődhetnek el, amiknek végül igazán csak örülhetsz.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma különösen jól forog majd az eszed, így olyasmit is meghallasz a rengeteg bejövő információ özönéből, amelyet eddig talán rendre figyelmen kívül hagytál. Kezdj valamit ezekkel a plusz információkkal.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy váratlan fejlemény ma kissé átrendezi körülötted az erőviszonyokat, emiatt pedig talán néhány dolgot újra kell értékelned hamarosan. Ne gondold azonban, hogy ez rossz. Az ilyen események mindig lehetőséget adnak számunkra a megújulásra is.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek semmi sem lehetetlen az Oroszlán havában

A Nap már az Oroszlán jegyébe lépett. Tűzjelként ez az energia erőt, ragyogást és szenvedélyt ad. Van 4 csillagjegy, akiknek kivételesen szerencsés időszakot hoz, nekik szinte semmi sem lehetetlen. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egy igazán inspiratív nap előtt állsz, amikor izgalmas hírekkel lep meg valaki. Talán egy fordulatról értesülsz, amely nagyobb anyagi biztonságot teremt számodra, vagy egy váratlan, régóta tervezett utazás realizálódik éppen ma.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma egy hír hatására hirtelen felgyorsulhatnak az események, talán sokkal jobban, mint ahogyan azt vártad, ráadásul úgy tűnik, hogy ez tényleg sokakat érint. Kösd fel hát a nadrágod, mert most bizony helyt kell állni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma igazán fordul a kocka. Valahonnan, ahonnan érzelmi támogatásra számítanál, végül valami egészen más érkezik. Légy türelmes és megértő, mivel kiderülhet, hogy a dolgok hátterében egy olyan tényező áll, amely végül magyarázatot ad sok mindenre.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!