Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken nem biztos, hogy remekelni fogsz az emberi kapcsolatok terén, mivel talán feszült és túlterhelt vagy, de az is előfordulhat, hogy egy magánjellegű nehézség nyomja meg a lelkedet. Legyen ez a nap arra jó, hogy összeszedd egy picit magad. Holnapra kutya bajod lesz!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma talán túl nagy a pezsgés, vagy egyszerűen túl gyors az információáramlás, és könnyen lehet, hogy ez már sok lesz egyszerre ahhoz, hogy fel tudd dolgozni. Ne hagyd, hogy az agyadat túlterheljék a hírek és azt sem, hogy befolyásolják a hangulatodat!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Légy egy kicsit szkeptikus ma, amikor elárasztanak a hírek és az információ. Pillants a dolgok mögé és ne fogadd el elsőre, amit látsz és hallasz. Vesd össze a dolgokat a személyes tapasztalataiddal. A pletykákat se hidd el elsőre!

Ikrek havi horoszkóp

November 17-én kedvező bolygóállások segítenek minket (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken egy beszélgetés során valaki egy szinte sokkoló információt oszthat meg veled és ez nem csoda, ha kimozdít a nyugalmadból téged is. Nem biztos azonban, hogy ez hír minden elemét tartalmazza a valóságnak…

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok.

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma egy pletyka keringhet körülötted valakiről és bár hihetően hangzik, azért joggal motoszkálhat benned a kétely, hogy talán a hír mégsem lehet teljesen igaz. Lehet, hogy az első megérzésed jól működik, így ügyelj arra, hogy ne add tovább és ne ítélkezz addig, amíg bizonyosságot nem szerzel.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken valaki egy remeknek tűnő ajánlattal kereshet meg, de mindez némi áldozatot is követelhet tőled mind pénzben, mind időben. Vedd fontolóra az összes lehetőséget és csakis akkor mondj igent, ha tisztában van minden apró részlettel.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az mindig zavaró, ha valamivel, amit szeretsz, azért nem tudsz elég időt tölteni, mert unalmas és kötelező rutinfeladatok veszik el az idődet. Ne feledd azonban, hogy ezek az ügyek, amik lehetővé teszik, hogy olyasmit is megtegyünk, amit szeretünk. Takarítsd hát el az útból az akadályokat és tedd meg, amit kell!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szép nap a péntek, és ígéretes időszak előtt állsz, új lehetőségek, kifizetődő munkák sora áll előtted, de a magánéletedben is egy izgalmasabb, pozitívabb periódus jöhet. Mint mindig, most is a lényeg a helyes arány megtartása, ez lesz a boldogságod kulcsa.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek

A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken végre egy kicsit összerendeződhetnek körülötted a dolgok és olyasmi is a helyére kerülhet, amelyről már kezdtél lemondani. Használd ki a mai napot, élvezd, amit ad a sors és ne törődj most az egyszer a problémákkal! Legyen ez a te napod!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken kissé szétszórtnak érezheted magadat, amit csak tovább fokozhat egy váratlan fejlemény, vagy egy hír. Próbáld valahogyan kézben tartani a dolgokat, de hidd el, ez csakis úgy fog sikerülni, ha szelektálsz. Kezdd azzal, hogy a kevésbé fontos dolgokat átütemezed.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem csoda, ha most optimista és elégedett vagy, hiszen kezdenek körülötted egészen jól alakulni a dolgok. Kemény munka áll e mögött, légy rá nagyon büszke. Vedd számításba azonban azt is, hogy akadhatnak olyanok, akiknek most már egyre jobban szemet szúrt a sikered.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Van, hogy egy döntést nem igazán lehet a racionalitás talaján meghozni. Ma egy olyan helyzettel találhatod szemben magadat, amelyben nem lesz igazán jó megoldás. Valamelyik ujjadat harapnod kell. Használd a megérzésedet és hagyd, hogy az vezéreljen.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 13-19.: a Skorpió újhold testi-lelki gyógyulást hozhat

A hétfői újhold a regenerációt segíti, keddtől pedig már a Nyilasban jár, ami lelkessé és optimistává tesz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!