Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Akármilyenek is a szomszédaid, nem tarthatsz velük örökösen haragot. A keddi nap jó lehetőséget kínál a békülésre. A szép május, a tavasz hangjai, virágai és illatai jó környezetet teremtenek ehhez. Te is jobban jársz így.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénzügyekben akkor mondhatod magad szerencsésnek, ha képes vagy a lemondásra is, és ezáltal meg tudod akadályozni azt, hogy nagyobb veszteségeid legyenek. Adakozz, mondjuk az állatvédőknek, ezzel elébe mehetsz a bajnak.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az ég végre tiszta és kék, sehol egy felleg, ami zavarna a tökéletes boldogságban! Ez átvitt értelemben is igaz: a lelked most fényes és tiszta, nem tudja megzavarni a világ tökéletlensége. Annál kevésbé, mert most látod a lényeget.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 2. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne kombinálj, felejtsd el negatív gondolatfuttatásaidat. Az meg sem fordult a fejedben, hogy ezek nem leszűrt tapasztalatok, hanem éppen fordítva: miattuk kell megtapasztalnod annyi negatívumot. Ez a május most mindent megfordíthat.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A munkahelyeden számos kihívás vár rád; ahogy az már lenni szokott. Semmi nem maradhat a régiben, a változás most már mindennapjaid része. Te megint nagyon gyors tudsz lenni az alkalmazkodásban. Vedd kézbe az irányítást!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden jót teszel azzal, ha beleavatkozol mások sorsába. Fényt deríthetsz olyan dolgokra, melyek eddig rejtve maradtak. Így segítheted bizonyos emberek egymásra találását. A feltételezés így valóra válhat, méghozzá jó értelemben. Legyél hát szókimondó!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne akarj senkit meggyőzni a magad igazáról, kedden még nem fog menni. Persze azért tájékozódási pontokat adhatsz, és ki is fejtheted a véleményedet. Idővel talán hatással leszel a párodra is. De ma még ne várj egyértelmű beleegyezést tőle.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jól teszed, ha nem rejted el a gondolataidat. Azonban azt is, ha ügyelsz a módra és a stílusra, ahogyan előadod azt. Ugyanaz a tartalom más formában egészen mást jelenthet. Válogasd meg hát a szavaidat jobban!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Igen kemény megfogalmazásokat engedsz meg magadnak, és ezt nem biztos, hogy a mai napon benyelik neked. Gondold meg, kinek mit is mondasz. Nehogy megbánts egy olyasvalakit, aki amúgy inkább segítségedre volna.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 1-7.: Megnehezíti a hetet a félárnyékos telihold

Pénteken a Skorpió jelében lesz telihold, amely azért szokatlan, mert a részletes holdfogyatkozás hatására félárnyékos lesz. A telihold alapvetően is hozhat nehézségeket, de ez a mostani még inkább fokozhatja a problémákat. A legfontosabb, hogy legyél türelmes, higgadt, visszafogott, akkor nem lehet baj.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Jobb lenne, ha valamilyen kompromisszumos megoldásra törekednél a munkahelyeden. Nem tudsz örökké te maradni a győztes a mindennapos megmérettetésekben. És azt se feledd el, hogy neked is szükséged lehet szövetségesekre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te nem tartozol az elveit könnyen feladó emberek közé. Sőt. Éppen a függetlenségvágyad, önállóságod az, ami nehézzé teszi számodra a párkapcsolat megélését. Ám, ha végre olyan társat találsz, akinek ez szintén fontos, akkor teljes a boldogságod. Ma meglelheted őt.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kitartó munkával ma végre célt érhetsz: olyasmiben kerülhetsz végre nyerő pozícióba, amiben mindeddig vesztesnek érezhetted magad. Remélhetőleg ettől végre az önbizalmad is megizmosodik.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 29-május 5.: Feszültséget jelez a szerelemben a telihold

Nem lesz könnyű igazából senkinek sem az előttünk álló hét. A telihold igencsak megcincálhatja a párkapcsolatokat. A figyelem, a türelem, a megértés, az ölelések most különösen fontosak lesznek. Ezzel a hozzáállással biztosan nem lesz semmi baj...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!