Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton valaki megpróbál hatást gyakorolni rád, vagy rávenni valamire, de neked annál több eszed van, hogy egyből bedőlj neki. Megteheted azt is, hogy egyszerűen nemet mondasz, de ha érdekel, amit mond, kérdezz bele egy kicsit a dolgokba. Így legalább a részleteket megtudod.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Jobb, ha ma kíméletes vagy a környezeteddel, különösen akkor, ha úgy érzed, kritikusan kell hozzáállnod valamihez és meg szeretnéd fogalmazni az ezzel kapcsolatos gondolataidat. Készülj fel arra is, hogy lesz, aki érzékenyen reagál a mondandódra.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A szombati napot használd fel arra, hogy a személyes kapcsolataidat ápolod, különös tekintettel egy valakire, akit talán az elmúlt időszakban kissé mellőztél. Ha úgy érzed, hogy az illetővel kapcsolatban szükség van egy kis "jégtörésre" is, vigyél ajándékot is.

Ikrek havi horoszkóp

A Halak Hold érzékennyé tesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton, ha nem vagy elég körültekintő, manipuláció áldozata lehetsz, ezért legyél nagyon figyelmes a a körülötted zajló eseményekkel és az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülsz. Megvan benned a kellő akaraterő és tudatosság, hogy kitérj ezen erők elől.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma olyan események zajlanak körülötted, melyek visszahúznak és akadályoznak, hogy a saját magad által meghatározott módon haladj egy feladatoddal, vagy egy magánjellegű projekttel. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy bizonyos dolgokat rövidre zárj magad körül.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma akár akarod, akár nem, részese lehetsz egy feszültségnek, amely egy hír, vagy váratlan esemény hatására keletkezik és amely nem csak téged, hanem másokat is érzékenyen érinthet. Mindez arra késztei, hogy újragondolj bizonyos dolgokat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. július 8-9.: csodás napok jönnek

A Halakban járó Hold és Neptunusz csupa kedvező fényszöget kap, ami pozitív energiákat, empátiát, kedvességet jelez. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton erőt és határozottságot kell mutatnod, mivel várható, hogy egy neked fontos ügyben ellenállásba ütközöl, amikor véleményt fogalmazol meg, vagy egy programot javasolsz. Igyekezz azért elkerülni az éles vitát és különösen kerüld a személyeskedést és a sértést.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha változást szeretnél elérni az élet valamely területén, akkor most egy ponton kockáztatnod kell, vagy pedig ki kell mozdulni a megszokott kereteid közül. Lehet, hogy ma még habozol megtenni, amit kell, de bízhatsz a szerencsés fejleményekben, úgyhogy ne morfondírozz annyit!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma meggyőzőképességed maximális fordulatszámon pörög, így ha szerveznél valamit, meggyőznél valakit valamiről, vagy netán eladnál valamit, akkor a mai nap kifejezetten alkalmas erre. Csak meg kell szólalni, bevetni a mosolyodat, és már minden megy is a maga útján!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek különleges fordulatot hoz a július

Intenzív energiák hatnak ránk júliusban, és 4 csillagjegynek sorsszerű változást, nagy fordulatot hoznak. Ők valamiképpen új fejezetet nyitnak az életükben. Te vajon köztük vagy?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma egy ajándék, vagy meglepetés vár rád, de az is előfordulhat, hogy egy komolyabb elismerést kapsz a környezetedtől. Bármi is történik, az események ma körülötted fognak forogni, te lehetsz a középpontban.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy véletlen folytán találkozhatsz valakivel, vagy valamivel, így feltárulhat előtted egy új lehetőség, amellyel eddig talán nem is számoltál. Legyél alapos és cselekedj átgondoltan, hiszen az, hogy valamit megtehetsz, még nem biztos, hogy egyet jelent azzal, hogy muszáj meg is tenni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha az a célod, hogy elnyerd valaki bizalmát, szeretetét, vagy feléleszd valakivel a valaha volt jó kapcsolatot, akkor a mai napod erre felettébb alkalmas lehet. Benne van ugyanis a levegőben a megbocsájtás energiája.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!