Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai Mars-Plútó együttállás vitát, konfliktust hozhat. Pedig ki szeretne vitatkozni éppen Valentin-napon? Most mégis adódhat olyan kérdés, amiben egyszerűen képtelenek vagytok megegyezni. Nagyfokú tudatossággal persze elkerülhető a mosolyszünet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán elakadhatsz, vagy ellenállásba ütközhetsz egy kérdésben, és úgy tűnik, nem is sikerül azonnal legyőzni a kihívásokat. Ha látod, hogy valami nem megy, inkább ma ne erőltesd, mert előfordulhat, hogy ettől csak súlyosbodik majd a dolog.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem biztos, hogy sikerül Valentin-napon békés keretek között tartanod a kommunikációt. Ellenállással találkozhatsz szinte minden irányban és ha nem vagy óvatos, két tűz közé is kerülhetsz. Erős vélemények állnak majd szemben a tiéddel, de neked most a sajátodat kell képviselned.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint február 14-én sok feszültség lesz a kapcsolatainkban (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán vitába keveredhetsz, de még ez is a javadat szolgálja. Így legalább fel tudod vázolni az álláspontodat egy kérdésben és jól láthatóvá tudod tenni azokat a pontokat, ahonnan már nem vagy hajlandó visszalépni.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az idei Valentin-nap nem biztos, hogy felhőtlenül romantikusra sikeredik. A szokásosnál többet kell beletenned valamibe, ha nem akarsz valakivel komolyan összetűzésbe keveredni. A mai nap légköre nagyon intenzív, így nem is javasolt felesleges vitákba, harcokba bonyolódnod.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Azok a részletek, amik számodra teljesen egyértelműnek tűnnek, mások számára egyáltalán nem ennyire érthetőek. Gondolj erre, amikor ellenállásba ütközöl egy-egy tervedet illetően, vagy úgy tűnik, hogy valaki okvetlenkedik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Konfliktusveszély Valentin-napon: Mars-Plútó együttállás

Február 14-én, pont Valentin napon lesz Mars-Plútó együttállás a Vízöntőben. Ilyen együttállás még nem volt, mivel Plútó a felfedezése óta nem állt együtt a Marssal a Vízöntőben. És tudjuk, hogy minél ritkább egy adott konstelláció, annál erősebb a hatása.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma erős akaratra és döntésképességre van szükség és erre te vagy a környezetedben a legalkalmasabb. De nem biztos, hogy ezzel mindenki egyetért majd, így felkészülhetsz arra, hogy ellenvéleményekkel találkozol, bármit is lépsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bizony fel kel készülnöd rá, hogy szerdán komoly ellenkezésbe ütközöl, ha egy picit is le akarsz térni a kitaposott ösvényről. Erős feszültségekkel és erőteljes kiállással találkozol. Fogadd ezeket higgadtan és türelmesen!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A munkahelyen erős feszültségek lehetnek. Mintha most mindenki egyszerre akarná hallatni a hangját és képviselni a saját érdekeit. Próbálkozz azzal a taktikával, hogy úgy próbálsz érvényesülni, hogy közben tiszteletben tartod mások véleményét is. Így mindenkit magad mellé állíthatsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 12-18.: Újabb változások jönnek

Nemcsak a Valentin-nap lesz a hét eseménye, hanem a Mars és a Vénusz jegyváltása is. Innentől ugyanis már 5 bolygó jár a Vízöntőben, újabb érezhető változásokat jelezve...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ne várj most másoktól megoldást a gondjaidra, mert nem fognak adni. Nyugodtan menj csak a saját fejed után, és bízz a képességeidben, megérzéseidben. A szerda komoly visszajelzést fog ezzel kapcsolatban hozni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A szerda sok konfliktust hozhat, de ezek előremutató viták lesznek. Végre tiszta vizet önthetsz a pohárba több ügyben is. Este ezt megünnepelhetnéd a pároddal! Elvégre amúgy is Valentin-nap van.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán, ha hajlandó vagy felállni és az érdekeidet sokkal agresszívebben képviselni, mint eddig, akkor van igazán esélyed arra, hogy a céljaid teljesüljenek. Nem szabad a saját igényeidet állandóan mások mögé helyezni.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!