Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A tegnapi nagy zsongás után ma higgadtabb energiák hatnak rád. Lehet, hogy ez picit unalmasabb, de nagyon jó arra, hogy a rutinfeladatokat is sorra vedd. Este kényeztesd magad vagy a párodat egy finom vacsorával, a Bika Hold hatására még inkább kiélvezheted az ízeket!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Éjjel belépett a Bika jegyébe a Hold, ami lelassít téged és az anyagcserét is. Ha egyébként fogyókúrázol, akkor most kárba veszhet a sok lemondás, ha nem vigyázol! Óvatosan a finom falatokkal!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Bika Hold végre lassúbb tempót diktál, így lesz végre időd egy picit összeszedni magad a tegnapi túlhajszoltság után. Egy ügy végére pontot tehetsz, ami nagy megkönnyebbüléssel jár. Igazán derűs, szép estéd lesz.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szerdán izgalmas fejlemények lesznek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha vannak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek körülötted, akkor ma végre szánd rá magad, hogy minden felesleget eltakaríts az útból. Ha így teszel, akkor végre belevághatsz az új tervek megvalósításába.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lásd meg végre a szebb jövőt! Vannak néhányan körülötted, akik mindent megtesznek azért, hogy ezt ne láthasd. Pedig a jóból több van, de csak akkor válsz a részesévé, ha nem hallod meg a negatív hangokat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Jobban jársz, ha most kevesebbet beszélsz. A szavak néha inkább csak a félreértést szolgálják, semmint a megértést. Különösen, ha azt érzed, hogy folyamatosan ugyanazt a monológot mondod, eredmény nélkül, akkor biztosan nem érsz célt.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A bolygók fényszögének hála a szokásosnál is inspiráltabb, és ihletettebb lehetsz a mai napon. Ez persze a környezetedben élőknek úgy tűnhet, hogy te álmodozó, alvajáró, vagy felhőnéző vagy. Egyszóval haszontalan. Pedig nem vagy az.

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szaturnusz retrográd 2023: karmikus változásokat hoz a nagy sorsbolygó

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, a Tanító, a karma planétája március 7 óta a Halak jegyében jár, és június 17-én elkezd hátrálni. Lássuk, mit jelent a Szaturnusz retrográd 2023 az egyes csillagjegyek számára.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha sikerül kordában tartania a lelkedet feszítő nagy erőket, akkor elérheted, hogy azok a hasznodra válnak majd utad során, és sokra viheted ezekkel a nagy energiákkal. Ehhez első lépésként meg kell tanulni elengedni bizonyos konfliktusokat.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha híján vagy az önfegyelemnek, akkor akár önfejűnek, mi több, lázadónak is tűnhetsz. A mai napon a szabadságvágyad nem ismer mértéket. Ezt azonban ne a munkahelyeden hangoztasd. Ott a kötelességeké a főszerep, ezen nem változtathatsz.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Itt lenne az ideje, hogy változtass a környezeteden. A régi módszerek, utak és cselekedetek, még ha szeretted is őket, most kínzó rutinnak tűnnek. Adj egy kis teret az izgalmasabb képzeleteinek is!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Merj kockáztatni! Te folyton a biztonságra törekszel. Most mégis azt látod, hogy az egyedüli lehetőség a bizonytalanságban rejlik. Ne félj ettől, hanem menj elébe. Ha folyton a medence szélébe kapaszkodsz, sosem tanulsz meg úszni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy szeretettel teli hívás, vagy üzenet érkezik, és te annyira megörülhetsz neki, hogy felelőtlen ígéreteket tehetsz. Legyen óvatos, mert ha meggondolatlan az ígéret, utána már nagyon kellemetlen lehet mindezt kimagyarázni. Csak olyan dolgot vállalj ma, amelyet teljesíteni is tudsz!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. június 12-18.: az újhold új periódus kezdetét jelzi

Kos Holddal indítjuk a hetet, ami nagy lendületet ad, a hétvégén pedig újhold lesz az Ikrekben, ami nagyon kedvez minden új tervnek. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!