Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valaki a környezetedben át szeretné venni az irányítást és ellenőrizni szeretne téged, és a folyamatban lévő feladatokat is. Te ezt érthető módon rosszul tűröd. Legyen az illető bármilyen agresszív, veled talán nem számolt kellőképpen. Alaposan fel kell kötnie a nadrágját, ha azt szeretné, hogy te úgy ugrálj, ahogyan ő fütyül.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán úgy érzed magad, mintha fordítva lennél bekötve. Azt tapasztalod ugyanis, hogy neked pont az ellenkezője lesz a véleményed, mint a körülötted lévőknek. Ne zavartasd magad! Te egy igazi szuverén egyéniség vagy. Az lenne a furcsa, ha nem lenne egyedi a reakciód ezekre a helyzetekre.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés
Napi horoszkóp 2023. március 29. (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha egyedül akarsz mindent megoldani, akkor sokkal nehezebb dolgod lesz, mintha mindezt egy csapat tagjaként végzed. Szerdán megtapasztalhatod, milyen nagy lehet a közösség ereje. Használd ki az ebben rejlő lehetőségeket és most ne próbálkozz külön utas megoldásokkal.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán nagy lesz benned az elhivatottság, hogy másokon segíts. Előfordulhat azonban, hogy minden jó szándékod ellenére valaki nem úgy reagál minderre, mint azt gondoltad korábban. Ne hagyd, hogy ez elkedvetlenítsen! Te csak a saját lelkiismereted kövesd!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha szerdán szorongást érzel, félelmet a jövőtől, az természetes, hiszen nehéz időszakon mész keresztül, de hidd el, a dolgaid a megfelelő úton haladnak. Picit kacskaringóssá vált az utad, de hamarosan minden kiegyenesedik.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Tényleg itt az ideje, hogy meghozz egy döntést, és a saját fejed után menj. Talán az elmúlt időszakban engedted, hogy mások befolyásolják az életedet és hozzanak meg helyetted döntéseket. Ma végre lesz bátorságod arra, hogy megkérdezd magadtól, te mire vágysz igazán.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma picit átrendeződnek benned a prioritások. Most egy olyan helyzetet élhetsz át, ahol némileg megváltozik a véleményed arról, hogy mi az igazán fontos. Más dolgok pedig, amik lényegesek voltak, hátrébb kerülnek a sorban.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Az az energia, amely most belőled árad, szinte beragyogja a környezetedet, melyben létezel. Magabiztos vagy, határozott és erős és ezt mások is megérzik rajtad. Sokat számít, hogyan fogalmazod meg a gondolataidat. Most sokan figyelnek rád, ezt ne felejtsd el!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán hirtelen nulláról százra kell gyorsítanod, ha sikert akarsz elérni egy ügyben. Kösd hát jól fel a nadrágodat! Készülj arra is, hogy ma nem fogsz tudni kompromisszumot kötni senkivel,"mindent vagy semmit" - ez lehet a nap mottója.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Áprilisi havi horoszkóp: csodás fejleményeket hoz a tavasz

A Kosban álló bolygók sok pezsgést, izgalmat hoznak, a Merkúr viszont a Bika jegyébe lép, és segíti a higgadt kommunikációt. Áprilisi havi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Talán kissé megroggyant az önbizalmad, amit az okozhat, hogy úgy érzed, nem becsül meg eléggé valaki a környezetedben. Ma azonban kiderül, hogy nélküled csak nagyon nehezen mennének megfelelően a dolgok és ettől egyszerre benned is a helyére kerül minden.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Mostanában mintha nem lennél a szokásos önmagad. Lehet, hogy egyszerűen lecsökkent az energiaszinted, és emiatt esik nehezedre végigvinni a feladataidat. Mi lenne, ha beiktatnál egy kis lazítást a mai napba, hogy mielőbb visszanyerd régi erődet?

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hiába vagy ma érzelmileg rossz passzban és hiába látsz most sötéten néhány dolgot magad körül, a helyzet egyáltalán nem rossz. A probléma inkább a hangulatodban, hozzáállásodban rejlik. Hogy reálisabban lásd a saját dolgaidat és magad körül a világot, szükséged van egy kis térre magad körül.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp március 25-31.: a Vénusz szerelmes hangulatot jelez

Eseménydús hét elébe nézünk, sokféle hatással kell számolni. Lássuk, kinek mit tartogat ez a hét a szerelemben Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!