Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap reggel újhold lesz az Ikrekben, majd napközben átlép a Hold a Rák jegyébe. Ennek megfelelően eleinte nagy tetterőt érezhetsz magadban, és jó lenne, ha ezt le is tudnád vezetni pozitív dologban. Sportolás, túrázás jó ötlet lehet. Délután már feszültebb leszel a Rák Hold szentimentális hangulata miatt.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A vasárnapi újhold nagy energialöketet jelent. Érdemes most újrafogalmazni a vágyaidat, az elérendő célokat. Beszélhetsz is róluk egy hozzád közelálló személlyel, mert kívülállóként sok új szempontot megvilágíthat, amit te esetleg még nem vettél észre. Erős felismeréseid lehetnek.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az újhold az Ikrekben, amely számodra amolyan új évkezdet lehetősége. Új periódus kezdődhet az életedben, igazából rajtad múlik, miben és hogyan újítasz, újulsz meg. Érdemes kipróbálnod új öltözködési stílust, vagy sminket, megújulhatsz kívül és belül egyaránt. Új célokat is kitűzhetsz magadnak!

Ikrek havi horoszkóp

Új kapcsolatokat, új barátokat hozhat az Ikrek újhold (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Gondolkodásodban, az életről, a világról alkotott elképzeléseidben mostanában sok pozitív átalakulás történhetett. De még nincs vége, hiszen továbbra is hoz új tapasztalatokat a sors. Sok a tanulnivalód, ez igaz, de a hasznodra válik. Örülj a lehetőségeknek!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha eddig nem tetted volna, vasárnap mindenképpen ülj le a pároddal, és tervezzétek meg végre a nyári szabadságokat. Az utóbbi időben kissé eluralkodott rajtad a tervszerűtlenség. Éppen ezért legalább az indulás idejét és az utazás célját beszéljétek meg egymással.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap csak olyasmit vállalj be, ami kellemes, pihentető és egyben szórakoztató is számodra. Nem kell folyton neked alkalmazkodni a többiekhez. Néha lehet, hogy csak a saját vágyaidat, elgondolásaidat követed. Engedd meg magadnak ezt a luxust!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. június 17-23.: Boldogság és szerelem

A vasárnapi Ikrek újhold új lehetőségeket jelez. Szerdán pedig a Nap a Rák jelébe lép, és megkezdődik a csillagászati nyár is. Vajon mi mindent jeleznek a bolygók a szerelemben a következő napokra?

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egészen új, izgalmasnak ígérkező élethelyzetet jeleznek a bolygók. Fontos, hogy ne a szokott módon reagálj az újdonságokra. Most a rutin - legyél eddig ebben bármily sikeres - nem fog segíteni. Hallgass inkább a szívedre, az legyen a cselekedeteid vezérlője!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A környezetedet, az emberi kapcsolataidat csak akkor tudod a megfelelő irányba vezetni, ha tisztában vagy saját magaddal is. A lehetőségekkel és értékeddel éppúgy, mint a hibáiddal vagy a korlátokkal. A szembenézés vasárnap mindenképpen szükséges, még ha fájó is elsőre.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A vasárnapi Ikrek újhold nagyszerű esély az ismerkedéshez. Ha még keresed a párodat, mindenképpen érdemes megteremteni a találkozás lehetőségét. Szóval, mindenképpen mozdulj ki és legyél nyitott. Valójában bármit/bárkit eléd hozhat a sorsod…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Jó időben, jó helyen: segít a Szaturnusz és a Jupiter

A két sorsbolygó, Jupiter és Szaturnusz nagyon finom fényszöggel kapcsolódik egymáshoz június 19-én. Szerencsére nemcsak egyetlen napon érezhetjük a támogató hatást, hanem egy egész hónapig. Mindenképpen érdemes élni a ritka lehetőséggel!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az újhold nagyon pozitív energiákat ébreszt benned. Valamiben megújulsz, valami újba vágod a fejszét, vagy lelki értelemben érkezel fordulóponthoz. Töltsd a napot aktív kikapcsolódással, menj kirándulni! A kertészkedés is remek szabadidős program lehet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap igen fontos szerepet játszanak a barátok, a társaság. Új tervek születhetnek a fejedben. Szép nyári nap várható, ezért az estét érdemes társaságban, sőt akár a csillagos ég alatt tölteni. Izgalmas beszélgetésekre, sorsfordító találkozásra is számíthatsz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Remek ötleteid lehetnek, amiben a belső sugallataid is nagy szerepet játszanak. Ezek a különleges megérzések most megmutatják az utat, hogy merre érdemes tovább haladnod. Komoly elhatározás érlelődhet meg benned a mai napon.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!