Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold még a Skorpió jegyében van, és nagyon szenvedélyessé tesz. Fokozottan figyelj a tempóra, ne kapkodj, fogd picit vissza magad, mert nagyon romboló is lehet ez az energia, ha nem kontrollálod.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Skorpió Hold felerősíti a képességeidet: most megérezhetsz olyan dolgokat, amik eddig rejtve voltak, megláthatsz olyan összefüggéseket, amik eddig nem voltak tiszták. Figyelj a belső hangra! Különös álmaid is lehetnek, amik üzenetet hordoznak.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold a Skorpió jegyén halad át, és olyan titkokat hozhat a felszínre, amelyek tovább bonyolíthatják az életedet. Valaki már régóta szeretné felhívni magára a figyelmedet, hát ez most sikerülni fog neki.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. június 2. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyon szép nap lesz a mai, és nemcsak azért mert este már kezdetét veszi a hétvége: ma nagyon jó híreket kaphatsz egy fontos üggyel kapcsolatban. Talán reggel még nem is sejted, hogy fogsz örülni neki.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma visszatér beléd a régi tűz. Nagy kedvvel vágsz bele bármibe, amire hívnak, vagy amire te akarod meginvitálni a családodat. Akárhová kerülsz is, ma mindenütt te leszel a társaság lelke, motorja. Vidíts fel mindenkit!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Legyél őszinte, nézz szembe a tényekkel. Nem biztos, hogy mindig mások a hibásak. A legjobb békésen tisztázni minden nézeteltérést a magánéletben és a munkában egyaránt, és ma nem bonyolódni felesleges harcba.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Fontos témákat hoz neked a Skorpió Hold. Ideje lenne végre elengedni, elfeledni a múlt eseményeit, ha tovább akarsz lépni az életben. Különben akármilyen új kezdet csak a régi folytatása lesz, más körülmények között. Fontos felismeréseid lesznek ezzel kapcsolatban a vasárnapi telihold előtt.

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi kínai horoszkóp 2023: sorsfordító időszakot jelez a Ló hónapja

Szerencsés időszakot, jó fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Azonban bizonyos kapcsolatainkban nem árt az óvatosság: lehetnek olyan mérgező kapcsolatok, amik most lelepleződnek... Hogyan hatnak az energiák a te jegyedre? Minden fontos részlet kiderül a júniusi kínai horoszkópból.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Igazán jó napod lesz a péntek! Habár tényleg egész héten azt sem tudtad, hol áll a fejed, mostanra elsimulnak a problémák, és kezdesz kifelé mászni a teendők sűrűjéből. Délután jutalmazd meg magad az egész rohanós hétért egy nyugodt kávézással, fagyizással.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Legyél óvatos, mert aki úgy tűnt, hogy csupa jóindulat, arról hamarosan kiderülhet, hogy érdekből közeledik és csak színleli a jó szándékot. Ha lehet, ne avatkozz munkatársaid dolgába, még segítő szándékkal se, mert visszájára fordulhat a dolog.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A péntek igazán nem lesz egyszerű… Bonyolult érzelmi-lelki helyzetbe kerülhetsz, és kényes szituációkban kell helyt állnod. Most mindent szavad mérlegelned kell, mert nagyon könnyen ellened fordíthatják a szavaidat!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Legyen ma óvatos, ha vitába keveredsz. Könnyen felfedhetsz olyan titkokat magadról, amikről pedig jobb volna hallgatni. Ne adj támadási felületet, inkább ne is mondj semmit. Burkolózz hallgatásba.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ne higgy el mindent, amit ma hallasz, mert rosszindulatú pletykák keringhetnek a munkatársak, vagy az ismerősök között. Ügyet se vess rájuk! Koncentrálj belső békédre és a legfontosabb feladataidra.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi horoszkóp 2023: nagyszerűen indul a nyár

Nemcsak a forróság köszönt be az első nyári hónapban, hanem különleges meglepetéseket is tartogatnak a bolygók. Vajon mi mindenre számíthatnak a jegyek júniusban? Kiderül a horoszkópból.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!