Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken az egész napod azzal telik, hogy gondolatban készülsz az estére, a hétvégére. Minden okod megvan rá, hogy így tegyél, hiszen ez az este kellemes élményt, érdekes találkozást jelenthet. Sőt annál is többet. Ha még keresed a párodat, a szerelem sem várat már sokáig…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Mars a Rákban jár, és ez bizony fokozhatja benned és körülötted is az önsajnálatot. Pénteken vagy saját magadat érzed a valósnál rosszabb helyzetben, vagy a környezetedben erősödnek fel a panaszkodás hangjai, ami viszont rendkívül irritálhat. Valahogy próbálj türelmes maradni!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hajlamos leszel pénteken túlhajszolni magadat. Jobban tennéd, ha végre kicsit visszavennél a tempóból, mert ezt az őrült iramot nem fogja bírni a szervezeted. Igaz ugyan a mondás, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, de az is igaz, hogy holnap is lesz nap…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint pénteken érdemes kimozdulni, társaságba menni… (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken hajtós napod lehet, ha be akarod fejezni a feladatokat. Szerencsére bírod a gyűrődést, van elég kitartásod és erőd legyőzni az akadályokat. Ma ráadásul a megérzéseid is segítenek, főként a pénzügyeket illetően, és eligazítanak, ha választás elé kerülsz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Észre sem veszed, és már el is telt a délelőtt… Egy kicsit megint túltervezted magadat a pénteki napra. Mégsem szabad pánikba esni, ha nem sikerül minden eltervezett feladat végére érned. Az estét hagyd szabadon, mert valami kellemes meglepetés vár…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Elég a panaszkodásból! Ha egyedül érzed magad, tegyél ellene! Az igazi csak akkor talál rád, ha esélyt adsz neki. A péntek este erre kitűnő alkalmat szolgáltathat az ismerkedésre. Menj társaságba, mondj igent a barátok invitálására!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken fellélegezhetsz, és nem csak azért, mert vége ennek a nagyon sűrű hétnek. Többről is szó van! Egy nagy feladattal birkózol meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tenni egy régóta elhúzódó kényes ügy végére.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Erős az intuíciód, de ahhoz, hogy meg is halld, mit üzen a belső hang, érdemes picit lelassítani, elcsendesedni. Így visszatalálhatsz a belső békédhez is, amire most alapból nagy szükséged lenne.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nincs olyan akadály, amit nem tudnál legyőzni, de egy kicsit már eleged van az akadályugrásból… Pihenésre, kikapcsolódásra vágysz, amiben szerencsére pénteken lesz is részed. Legkésőbb délután!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Áprilisi angyalhoroszkóp: ezt üzeni az őrangyalod erre a hónapra

Az angyalok erős és szeretetteljes mennybéli lények, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni az embereknek. Amikor behívod az őrangyalodat, hogy segédkezzen neked életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken valahogy kevésbé működik jól az éleslátásod, mint egyébként, mert eluralhatnak az érzelmek. Lehet, hogy nem mutatod ki, de most nagyon vágysz a társad közelségére, figyelmére. Arra biztatnánk, mondd ki, mit érzel vele kapcsolatban!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Várj, amíg letisztulnak a dolgok körülötted! Furcsa szóbeszédek juthatnak a füledbe, de egyáltalán nem biztos, hogy ezeknek bármilyen valós alapja lehet. Jobb, ha mindennek a végére jársz, vagy kivárod, hogy milyen irányt vesznek a mostani események.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken valaki, aki családi, szerelmi problémával küzd, hozzád fordul tanácsért. Legyél megértő vele, de azért őrizd meg az objektivitásodat is. Többet segítesz az igazsággal, mintha felszínes kedvességeket mondasz neki.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Tavaszi szerelmi mágia: varázslatos tippek Iszet boszorkánytól

Tavasszal sokan álmodoznak róla, hogy végre rájuk talál a szerelem. Iszet boszorkány abban segít, hogy ez valóra is váljon!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!