Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Megint ráébredsz: valakire te sok esetben támaszkodsz, és mégsem becsülöd meg eléggé azt, akinek olyan sokat köszönhetsz. Mielőtt az önvád mardosni kezdene, inkább köszönd meg a segítségét! A köszönet ritka, pedig rendkívül fontos!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerelmi életedben valamilyen változás várható. Talán egy felszínesnek induló kaland elmélyül, vagy egy barátság vesz váratlan fordulatot, és hoz új mélységeket az érzelmeidbe. A magas hőfok persze azzal a veszéllyel jár, hogy megégeted magad…

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagy változásokat hoz a szerdai nap az életedben: végleges elhatározásra jutsz egy ügyben, ami már szinte elveszni látszott. Az elhatározásod révén felhagysz a várakozással, és a tettek mezejére lépsz. Bármi is legyen az.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szabadnap sem szabad, ha te fejben nem adsz helyet az ünnepnek. Sétálj, lazíts a jó időben! A legtöbb múzeum ma ingyenesen látogatható: a legjobb alkalom, hogy a családodat is magaddal vidd egy kis kulturálódásra!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023 március 15 (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma különösen tisztán és józanul látod a helyzetedet. Semmi és senki nem képes becsapni, vagy túlzott szóvirágokkal elkápráztatni. Ez jó is, meg rossz is. Egy biztos: ez nem egy romantikus nap, de helye van minden realitásnak.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nyitottnak kell lenned, új dolgokat kell megtapasztalnod az életedben. Ha az életed valamely területén űrt tapasztalsz, akkor az épp azért van, hogy az elmúló helyet adjon valami újnak. Ma kapcsolódj ki, pihenj, hidd el, ilyenkor érlelődnek meg a legjobb tervek!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az ünnepnap sok vidámsággal lesz tele. A nevetés a legjobb gyógyír az elmúlt idők minden nehézségére. És több is annál. A nevetés a legjobb út a kapcsolatteremtéshez. Ha magányos vagy, akkor a vidám kisugárzásoddal most magadhoz vonzhatsz valakit.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon szép napod lesz, végre lelassíthatsz, töltődhetsz egy picit. Használd ki a jó időt, sétálj, és nézz utána az ünnepi programoknak! A szingli Skorpiónak ma egy nagyon izgalmas találkozásban lesz része!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Már megint olyan dolgokon bosszantod fel magad teljesen feleslegesen, amin úgysem lehet változtatni. Az életet nem mindenki úgy gondolja, ahogy te. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretnek, és te sem szeretheted őket viszont.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi horoszkóp: karmikus változásokat hoznak a következő hónapok

Ez a tavasz nem a könnyedség ideje, hanem a hatalmas átalakulásé. A Szaturnusz jegyváltását a Plútó jegyváltása követi, majd májusban a Jupiteré. Mégis csodálatos hónapok állnak előttünk: sok korábbi erőfeszítés most érik be, és lelki, magánéleti vonalon is boldogságot, fellélegzést jeleznek a bolygók. Nagy tavaszi horoszkóp következik a tizenkét csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te nem félsz az őszinte beszélgetésektől. De ne csak a vadidegeneknek legyél képes feltárni a lelkedet! A közvetlen családtagjaiddal is oszd meg érzéseidet, kételyeidet. A megoldást ugyanis ott találhatod meg, ahol a problémák is felmerültek.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Sok Vízöntő érezheti úgy e napokon, hogy megtalálta a belső békét. A bolygók valóban jó okot szolgáltatnak neked arra, hogy ezt érezd. Használd ki a jó csillagzatot bármiben, amin változtatni szeretnél!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagy kő esik le a szívedről: végre pontot teszel egy ügy végére, amely már régóta nyomasztotta a lelkedet. A szabadulást megkönnyíti egy váratlan esemény. Ami tegnap megoldhatatlannak tűnt, mára múlttá válik.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 13-19.: Komoly tanításokat kapunk a héten

Erre a márciusi hétre is tartogatnak megoldandó feladatokat a bolygók. A szerdai ünnepet is jócskán megnehezíthetik a tanítások. Fontos lesz a higgadtság, a nyugalom a következő napokban. Szerencsére a hétvégén mindenki fellélegezhet. Heti horoszkóp.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!