Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap szép élményekben lehet részed. Néha már attól is szabadabbnak érezhetjük magunkat, ha nem kell megterveznünk az életünk minden egyes percét aprólékosan előre. Hagyd ma, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok természetesen, a maguk módján körülötted.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap engedd el a terveket, mert most a spontaneitás hoz örömöt neked. Hagyd, hogy a mai napod pozitív energiái átjárják a lelkedet. Ne akarj mindenáron valami hasznosat tenni, egyszerűen csak éld meg a mai napot. Indulj el a természetbe, vagy csak sétálj egyet olyan helyen, ahol még nem jártál.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az újjal szemben sokan bizalmatlanok. Te viszont mostanában sokkal fogékonyabb vagy az újdonságokra és most talán a környezetedben először te kezdhetsz el valamit elsőként. Ne aggódj, hamarosan lesznek követőid!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 26. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma talán nem minden úgy sikerül körülötted, ahogyan azt eltervezed, emiatt talán azt érzed, hogy a többiek hálátlanok. Érdemes néha megpróbálni mélyebben megérteni mások álláspontját is és igyekezni elfogadni, hogy őket más teszi boldoggá. Délután viszont egy olyan jó dolog történhet veled, ami visszaadja a hited az emberekben!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma valaki nagyon szeretné elrejteni előled a valódi szándékát, de te szinte olvasol a lelkében, mintha éppenséggel átlátnál rajta. Így előfordulhat, hogy miközben te lennél az, akit meg akarnak győzni, végül te leszel az, aki ráveszel valaki mást arra, támogasson valamiben, ami fontos számodra.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai napon engedd, hogy a megérzéseid vezessenek. Különösen az emberi kapcsolataidban hagyd, hogy működjön az a bizonyos hatodik érzék. Ha választani kényszerülsz, akkor is inkább a szívedre, semmint az eszedre hallgass!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Új emberek keresik az ismeretséget, a kapcsolatot veled. Talán nehezedre eshet, hogy felfedj magadról dolgokat, de tapasztalni fogod, hogy nem is árulsz el titkot. Valaki átlát rajtad. Ez megijeszt, de egyben megkönnyíti a dolgodat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Végre helyrebillent a lelki egyensúlyod. Ezt egy jó barátodnak is köszönheted, aki kényes ügyekben végre helyére teszi a lelked. Háláld meg neki azzal, hogy te is teszel valamit az érdekében. Ha nem tudod, mit, kérdezd meg!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy ma apróbb kellemetlenségekkel kell számolnod, de ez csak akkor okozhat gondot számodra, ha komolyan veszed őket. De miért kellene apróságokon rágódnod és miért ne lehetne egy kicsit lazábbra venni az életet, legalább néha? Hagyd a problémákat és nevess rajtuk!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Emberségből vizsgázunk, amikor a Mars a Rákba lép, és a Szaturnusszal trigonba kerül

Március 25-én Mars belép a Rákba, és 30-án a legszebb fényszöget alkotja a Halakban járó Szaturnusszal. Ez egy szép bizonyítéka lesz, lehet annak, hogy emberségesek, jószívűek, empatikusak vagyunk. Mivel a fényszög kedvező, biztos, hogy kedvező tapasztalataid lesznek ilyen téren.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Úgy érzed, magadra hagyott valaki, akitől nem ezt várnád el. Talán nem látja, hogy ez számodra mennyire fontos, de az is lehet, hogy úgy gondolja, te magad akarod megoldani a problémát. Lehet, hogy mindössze egy őszinte, tisztázó beszélgetésre van szükség és egyből a helyére kerül minden.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma valaki új oldaláról mutatkozik meg neked, ami számodra nagy meglepetést okozhat. Lehet, hogy eddig félreismerted az illetőt? Talán így van, de azért győződj meg róla, hogy nem értesz-e félre valamit. Ha pedig nem, akkor örülj a változásnak!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Egy régi ellenség ma az utadba kerül, és meglepő módon barátként viselkedik. Mielőtt gyanakodni kezdenél, inkább kérdezz rá a régi konfliktusra. Lehetséges, hogy az illető már régen el is feledte az egészet, és most egészen másképp néz rád.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek

Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!