Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A tegnapi telihold után ma már fogy a Hold, ami tökéletes a selejtezésre, kitakarításra, rendrakásra. Nagyon hatékony leszel most ezekben! Arra azonban ügyelj, hogy ne légy túlságosan kritikus és szigorú a szeretteiddel.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap már enyhül a szombati telihold okozta feszültség. Nagyon jót tesz ma mindenféle fizikai aktivitás, főleg, ha a természetben tudsz töltődni, kirándulni, sétálni. A Hold föld-elemű jegyben jár, ami leföldelt energiákat jelez.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha szingli vagy, akkor most valaki közeledni akar hozzád. Egyelőre nem tudod, hogy a ragaszkodása, vagy ő maga szimpatikus-e. Nem kell sietned, és ne engedd, hogy ő siettessen! Ahhoz, hogy igazán megismerd és dönteni tudj, idő kell.

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnapra kedvező energiákat jelez a horoszkóp (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A zsúfolt, sűrű napok miatt lehetnek feszültségek. Ilyen már volt és még lesz is. Szóval felesleges nagy ügyet csinálni belőle… Nem kell minden konfliktusnak nagy feneket keríteni, gyakorold ma az elengedés művészetét!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap valami olyasmivel foglalkozhatsz, vagy olyan dologra találhatsz rá, amelyben megtalálod a szenvedélyt és amely igazi kihívást jelent számodra. Ez lehet akár egy munka is, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy mindez a magánéleteddel mutat összefüggést.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap értékes erő lehet számodra, hogy az intuíciód sokkal jobban működik, mint rendesen. Nálad pedig, aki alapból is könnyen átlátsz az embereken, most szinte veszélyes fegyverré válik ez a tulajdonság.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap egy esemény, vagy hír miatt kissé másképpen kezded majd nézni körülötted a dolgokat és ez azt is eredményezheti, hogy megváltozik a véleményed is egy témában. Nincs ezzel semmi baj. A világ változik, és te is vele változol.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szép napod lesz vasárnap, adódhat valami, ami elégedettséggel és örömmel tölthet el. Talán mindez egy munkával kapcsolatos újabb lehetőség, vagy egy újabb lépcsőfok, amit megugrottál, de az is lehet, hogy egy társaság, vagy egy közösség fogad be maga közé.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap a párod, vagy egy másik hozzád közelálló ember mindent elkövet, hogy vele foglalkozz. Ha nem figyelsz rá, akkor vérig sértődik. Emellett kevés kapacitásod jut másra, vagy önmagadra. Nem baj, ha élvezni tudod az együtt töltött időt.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten

Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap szükség lesz a diplomáciai érzékedre és profin kell kezelned valakit, aki közel áll hozzád, és akinek enyhén szólva is bonyolult a lelkivilága. Tartózkodj az éles megnyilvánulásoktól vele kapcsolatban és ne is indulatoskodj.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Okosan tennéd, ha nem most akarnád utolérni az egész heti lemaradást, és nem akarnál túlságosan előre szaladni, és a jövő terveit megoldani. Maradj a jelenben, és élvezd! A vasárnap arra való, hogy megpihenj és töltekezz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap sokféle módon használhatod fel azt a különleges képességedet, hogy előre megérzel dolgokat, és néha olyan, mintha belelátnál az emberekbe, különösen azokba, akik közel állnak hozzád. Azért csak óvatosan adagold az ezzel kapcsolatos információt…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!