Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha el is szalasztottál egy jó lehetőséget sem érdemes miatta túl sokáig bánkódnod. Vond le inkább a konzekvenciákat, és nézz előre. A saját utadat járva előbb-utóbb újra adódhat egy, talán még annál is jobb esély.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem mindig helyes kimondani, amit gondolsz, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem tehetsz másként. Szombaton is úgy érzed, hogy erkölcsi kötelességed kiállni valaki érdekében. Minél önzetlenebbül teszed, annál nagyobb hatásfokkal.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A szíved mélyén nagyon szeretnél valamit, de akkor van csak esélyed elérni azt, ha teszel is érte. Először is: ki kell mondanod, mit szeretnél. Aztán meg kell győznöd azokat, akikre szükséged van. Lépj túl az álmodozáson!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 4. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mindig igyekszel tökéletesen alkalmazkodni, de csak a látszat szerint. Valójában te mindig is erősen őrzöd a saját integritásodat és szuverenitásodat, és semmi kedved elkeveredni a téges körülvevőkkel. Kivéve egy valakivel az ismeretségi körödből…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Próbálj meg diplomatikusabban kezelni egy konfliktust, akár a barátaid közt, akár a családban merül fel a probléma. Hajlamos vagy rá, hogy erőből akarj győzni. Ez ma biztosan nem fog menni, csak megutáltatnád magad.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Eddig igaz volt a mondás: hallgatni arany. Mára azonban a beszédet kellene bevetned, ha eredményt akarsz elérni. A jó szó persze többet segít, mint a hangos. Hangolódjon rá az illetőre, akivel beszélsz! Az segít!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy olyan változás állhat be az életedbe szombaton, ami jelentősen megkönnyíti a hétköznapokat. Anyagi téren is jobbra számíthatsz, de most az egyszer hagyj fel azzal a szokásoddal, hogy már előre elköltöd a várt pénzösszeget.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton adj magadnak alkalmat arra, hogy önmagaddal tarts találkozót! Sétálj magányosan, meditálj, keresd a belső éneddel való kapcsolatot. Így találhatsz rá a lelki békédre, nyugalmadra.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nyugtalan, de mégis megpróbálsz erősnek és kimértnek mutatkozni. Több alvásra lenne szükséged, hogy tényleg kipihent lehess. Ha továbbra is csak mások kedvét keresed, akkor erre aligha lesz lehetőséged. Legyél ma egy kicsit önző!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerencse a négyzeten: március 2-án együttáll a Vénusz és a Jupiter

Március 2-án a kis szerencse bolygója, a Vénusz és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter együttáll, ami kivételesen erős, pozitív energiákat jelez. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Olyan dolgokat teszel ma, amivel még saját magadat is meglepheted. Ne csodálkozz, ha a párod tátott szájjal bámulja az eseményeket, és nem is tud napirendre térni felette. Legyél vele kedves, akkor ő is másként viszonyul az új oldaladhoz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Úgy érzed, folyamatos prés alatt van, és valóban. Igen erős átalakító hatások érnek most, amiknek minél inkább ellenállsz, annál kellemetlenebbek a következményei. Magyarul annál inkább fáj. Szombaton csak hagyd magad sodortatni a széllel!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Akkor remélhetsz meglepetést a mai naptól, ha kivételesen a külvilág felé irányítod az érzékszerveidet. Ha folyton csak befelé figyelsz, akkor a külvilág jelzéseit nem tudod észrevenni. Pedig valamilyen különleges meglepetést remélhetnél ma.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 4-10.: a telihold és a Szaturnusz jegyváltása sok változást hozhat

Március 7, kedd: jól véssük be a naptárba, mert aznapra esik a telihold és a Szaturnusz jegyváltása is, ami bizony jócskán próbára tesz minket. Fontos változások vehetik kezdetüket ezekben a napokban.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!