Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagy szükséged lenne egy testi-lelki felfrissülésre. Ennek egyik módja lehet, hogy végre sportolni kezdesz. És nem azzal kezded a napodat, hogy bekapcsolod a számítógépet, a tévét, rádiót. Hírek helyett hallgasd a madarakat már hétfőn reggel is!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy ismerősöddel való kapcsolatod kezd már flörtté, szerelemmé alakulni. Ha szabad vagy, akkor ez jó hír. Ha nem, akkor meggondolatlanság. De ha az illető nem szabad, akkor még annál is rosszabb. Most még nem késő kiszállni, de később már fájni fog!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Te igazán szeretsz a társaság középpontjába kerülni. Ez ráadásul nagyon is könnyen megy neked, és ami ritkaság, a párodat sem bántja ez az extra figyelem. Sőt, büszke rád ma is, amikor mindenki rád figyel.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Legyél megértőbb másokkal! Ne ragaszkodj olyan görcsösen a saját régi kerékvágásaidhoz, megrögzült szokásaidhoz. Ha eleinte kényelmetlennek tűnik is, valójában jól jársz, ha néhány szokásoddal szakítasz hétfőn.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 6.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A mai napon kisebb-nagyobb összeghez juthatsz. Azonban egy jó részét mindjárt sikerül is a családra költeni. Ez nem baj, sőt. Igazából valamennyien profitáltok belőle. A szerencse ma mellétek áll, és ez még csak a kezdet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne veszítsd el a hited a barátaidban. Hidd el, van még, akire mindig számíthatsz. Ha egy új vállalkozáson töröd a fejed, akkor abban is kérheted a segítségüket, támogatásukat. Anyagiakban éppúgy, mint más téren.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Izgalmas napok várnak rád. Életednek több területén is változásokra számíthatsz, és ez, még ha jó is, nyugtalanítóan hathat rád. Szereted a megszokott kerékvágásokat, és erről most egy időre le kell mondanod. Ezt már hétfőn is tapasztalod.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon elfáradtál, nem tudod magad egyik napról a másikra kipihenni. Most is, már hétfőn úgy indulsz el, mintha egész hétvégén fát vágtál volna. Szükséged lenne az extra vitaminpótlásra. És persze több pihenésre is, ha megoldható volna.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A napjaid varázslatosan telnek. A pároddal is jól megértitek egymást alapvetően, igaz, érzelmi zavarok felléphetnek: a másik nem tudja teljesen feladni a szabadságát. Hagyd meg neki részben, hiszen te is elvárod visszafelé ugyanezt.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 4-10.: a telihold és a Szaturnusz jegyváltása sok változást hozhat

Március 7, kedd: jól véssük be a naptárba, mert aznapra esik a telihold és a Szaturnusz jegyváltása is, ami bizony jócskán próbára tesz minket. Fontos változások vehetik kezdetüket ezekben a napokban.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagy hozzáértéssel és lelkesedéssel vágsz bele a munkába. A siker és az elismerés ezúttal nem marad el. Hétfőn ráadásul a szerelmi életed is felpezsdülhet. Mert végre nem ott keresel, ahol nem találhatsz. Feledd a régi bánatot!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Sikerült túljutnod életed egyik, talán legnehezebb periódusán. A következő hetek harmóniában, kiegyensúlyozottan telnek el. Ha eddig munkanélküli voltál, most találhatsz. Ha magányos voltál, társra lelhetsz. Neked ez talán sok is a jóból.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vegyél végre erőt magadon, és nyújts baráti kezet az ellenségeidnek. Nem mindenki olyan elkeseredetten harcol, és te elöl járhatsz a jó példával. Általában bölcsebb a béke, mint a békétlenség. Ráadásul most ebből még pénzed is származhat.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

3 csillagjegy életében új időszámítás kezdődik márciusban

Hatalmas fordulatokat hoz a március, hiszen az idei év két legjelentősebb asztrológiai eseménye is a következő hetekben várható. A következő három csillagjegy életében új időszámítás kezdődik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!