Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valaki a segítségedre szorulhat és neked el kell döntened, hogy a saját sürgős feladataiddal törődsz, vagy pedig mindent félretéve megpróbálod támogatni őt. Nehéz döntés lehet számodra mindez, mivel nehezen mondasz nemet az illetőnek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol azzal éred el a legnagyobb sikert, ha lélekben erős vagy és mindezt meg is tudod mutatni. Lépj fel határozottan, mutasd meg, mire vagy képes és ne bizonytalanodj el egy pillanatra sem.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön lehet hogy el fogsz gondolkodni azon, hogy vajon létezik-e telepátia. Akár többször is előfordulhat ugyanis, hogy amire gondolsz, vagy amit érzel, megvalósul. Ha például eszedbe jut valaki, egyszer csak pittyen a telefonod, és üzenetet kapsz tőle.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp jó fejleményeket mutat csütörtökre (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön nagyon letörhet, ha úgy érzed, nem, sikerült megmutatni valakinek, mire vagy képes, nem veszik észre a tehetségedet és hiába igyekszel, mintha ez rejtve maradna mások szeme előtt. Ez nem valószínű azonban, hogy így van. Légy egy kicsit türelmes, hamarosan megérkezik a pozitív visszacsatolás is.

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a személyes éved következik 2024-ben

A számmisztika szerint az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Nézd meg, 2024-ben melyik személyes éved következik!

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Most már igazán légy optimistább a helyzetedet illetően! Nyilván mindig adódik nehézség, de azért a hosszú távú helyzeted miatt egyáltalán nem kell aggódnod. Ma ráadásul egy örömhírt, vagy egy pozitív visszajelzést kaphatsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Olyan döntéseket kell csütörtökön meghoznod, amik más személyeket is érintenek. Ezeket muszáj tisztáznod, ha azt akarod, hogy előbbre léphess ebben a dilemmában, vag ydűlőre juthass vele végre. Elsősorban rajtad múlnak a dolgok, határozd hát el magadat és döntsd el végre, maradsz, vagy mész.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Most új kapcsolat kezdődhet az életedben, vagy egy régebbi kapcsolatod kerül egy új szintre, de ahhoz, hogy mindez tartós és pozitív kimenetelű legyen, neked is tenned kell érte. Lehet valami, amin neked kell változtatnod, talán egy szokás, vagy viselkedésbeli minta, ami még a múltból ered.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön az intuíciód segít eligazodni valamiben, amikor a rendelkezésedre álló információk talán nem adnak elegendő támpontot egy döntéshez. Nézz jó mélyen önmagadba és meg fogod látni, melyik ösvényen indulj el.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában

A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a bőségről, fejlődésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól. November 22-én a Nap, majd 24-én a Mars is a Nyilasba lép, és így igazán a gázpedálra lépünk - különösen ez a négy szerencsés csillagjegy, aki bármit elérhet ebben az időszakban.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön szuper, ötletet kaphatsz valamihez, amire már egy ideje készülsz, de nem volt meg az a határozott elképzelésed a dolgokról, amely ahhoz kell, hogy meg is tedd az első lépést. Minden összeállhat így végre, most már csak rajtad áll, hogy valóban bele is kezdj.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön talán a lakásod, vagy házad körül lehet némi tennivalód. Lehet, hogy javítani kell valamit, de ami biztos, hogy rengeteg pakolással telik majd a dolog. Az sem biztos, hogy mindent meg tudsz oldani majd egyedül. Ha kell, hívj szakembert, vagy segítséget!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön teremtő energiák érvényesülnek az életedben. Olyannyira, hogy teljesen elmerülhetsz valami kreatív tevékenységben, és utána nehezedre is esik visszazökkenni a valóságba. Vidd tovább a kreatív énedet a munkába is! Elégedett leszel te is és a környezeted is az eredménnyel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma vitákra, nézeteltérésekre számíthatsz, melynek alapja az lehet, hogy egy számodra fontos ügyben eltérő álláspontot képviselsz, mint a többiek. A kérdés ilyenkor mindig az, hogy az ügy megéri-e a felhajtást, vagy a béke és a nyugalom érdekében nem jobb-e hátralépni egyet…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 20-26.: a Halak Hold érzelmessé, a Kos Hold energikussá tesz

A héten mindenől bőven jut: érzésekből és szenvedélyből is. A hétvégén pedig a telihold közelsége hozhat feszültséget. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!