Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn valaki a környezetedben feszült lehet és ez a hangulat könnyedén rád is átragadhat, ha nem vagy óvatos. Nem biztos, hogy most te vagy a megfelelő személy arra, hogy megpróbáld megnyugtatni az illetőt, inkább kerüld el jó messzire, nehogy végül úgy járj, hogy ő szépen lenyugszik, te meg ideges leszel.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn az átlagosnál szétszórtabb lehetsz, így nem lesz könnyű egy olyan dologgal foglalkoznod, amely a betűkkel és a számokkal kapcsolatos. A tanulás, a hivatalos ügyek, a papírmunka, a csupa kínszenvedést jelenthet. Kerüld őket!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn egy kissé érzékenyebb leszel az átlagosnál, így olyasmit is sértésnek, támadásnak veszel, amit inkább csak egy kis ártatlan tréfának szánnak. Igyekezz mindezt kordában tartani, ami persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell viselned. Például könnyen lehet, hogy ma valaki még szorul a jópofasága miatt!

Ikrek havi horoszkóp

Erős energiákkal indul a hét (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Te képes vagy ösztönösen kitalálni, mi motiválja az embereket és néha nagy biztonsággal meg tudod tippelni az egyes élethelyzetekre adott reakcióikat is. Ma ezt a képességedet gyakorolhatod, amikor kideríted, hogy valaki elrejtené előled az igazságot egy ügyben.

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. november 18-19.: kikapcsolódásra, pihenésre tökéletes ez a két nap

Vegyes hatások érvényesülnek a hétvégén, vasárnap 4 fényszögből 2 harmonikus, 2 diszharmonikus - ez a hétvége most tényleg a kikapcsolódásnak, pihenésnek kedvez. Horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn lehetséges, legszívesebben eltitkolnád egy problémádat mindenki elől, ma mégis okosabban tennéd, ha beavatnál egy hozzád közelállót, hogy egyrészt magyarázatot kapjon néhány veled kapcsolatos furcsaságra, részben pedig azért, hogy igénybe vedd a támogatását.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma veszélybe kerülhet valamilyen terved megvalósítása pénzügyi bizonytalanságok miatt, emiatt újra kell értékelned minden ezzel kapcsolatos elképzelést. Tedd meg, légy figyelmes és ki fog derülni, hogy alaptalan volt az aggodalom.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn egy átmeneti késés, vagy zavar nehezítheti, hogy a dolgaid a megfelelő ütemben haladjanak. Lehet, hogy mindezt némi pénzügyi probléma is nehezíti majd, így igyekezz felkészülni e tekintetben is minden eshetőségre. Nem kell megijedni, a zavar hamar oldódik.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn egy összeesküvés elmélettel, vagy egy pletykával találkozol és talán erős lesz benned az érzés, hogy hitelt is adj neki. Érdemes azonban a dolgokat óvatosan kezelned és azt is megnézni, honnan érkezett az információ. Sokat elmond a dolgokról, ha megismerjük a hírforrást is.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn valakinek segítened kell abban, hogy egy kicsit összeszedje magát, vagy, hogy az önbizalma helyreálljon. Igyekezz lelket önteni belé, sorold fel az erényeit és nyugtasd meg, sikerrel fog járni. te ebben ügyes vagy!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te általában nagyon gyakorlatias ember vagy és ha úgy adódik, hogy meg kell tenned valamit, akkor nem szoktál túl sokat vacakolni. Megteszed, amit kell. Ma azonban egy kicsit légy óvatosabb és vizsgálj meg több elméleti lehetőséget is, mielőtt belekezdesz valamibe.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn reggel nézd át a naptáradat és gondolkodj el alaposan azon, hogy nem felejtettél-e el valamit? Ma könnyen előfordulhat, hogy kihagy az agyad és talán magad sem tudod, hogy miért, de egyszerűen elvesznek belőle fontos adatok. Ez mindannyiunkkal megesik néha!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn valaki, akinek talán számítottál a segítségére, vagy jelenlétére távol marad, vagy átütemezi a részvételt. Megteheted, hogy egyedül állsz neki a közös feladatoknak, de nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Ha van rá mód, légy inkább rugalmas, és alkalmazkodj hozzá.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 13-19.: a Skorpió újhold testi-lelki gyógyulást hozhat

A hétfői újhold a regenerációt segíti, keddtől pedig már a Nyilasban jár, ami lelkessé és optimistává tesz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!