Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken talán úgy érzed, hogy egy kapcsolatodban kissé megbomlott az egyensúly. te kész lennél megtenni bármit, hogy ez helyreálljon, de ez annyira nem is könnyű, mivel úgy érzed, hogy a probléma neked fontosabb, mint a másik félnek. Légy türelmes egy kicsit és hamarosan felcserélődnek ezek a szerepek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Légy óvatos, mit hogyan kommunikálsz! Feszült légkörben telhet a napod és előfordulhat, hogy akár egy ártatlan megjegyzésből is komoly vita alakul ki a környezetedben. Nem mindenki viseli jól, ha azzal a kőkemény őszinteséggel találkozik, amit most te képviselsz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Mindened megvan, amire igazán szükséged van, még ha nem is mindig gondolod így. Próbáld hát a mai napban megkeresni a pozitívumot, különösen most, amikor a kapcsolataidnak különleges jelentősége van az életedben.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki napon érdemes új módszerekkel kísérletezni a napi horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Elképzelhető, hogy valami most nagyobb áldozatokat követel tőled. Add meg neki, amit kell és ne próbálj kibúvót keresni. Vannak helyzetek, amikor meg kell adni a királynak, ami a királyé. Ne feledd azonban, hogy minden, ami ezen felül a kezedben van, az a tiéd és rajtad múlik, hogy mihez kezdesz vele.

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

November 24-én a Mars a Nyilasba lép: ez az a szikra, amire vártunk

Pénteken a Mars a Nyilasba lép, és innentől semmi sem elég, ugyanakkor mindenben megláthatjuk a lehetőséget. A Mars-Nyilas vad, optimista és vidám, és ez most bizony mindannyiunkra hatással lesz. Ez az a szikra, amire vártunk, ami beindítja a dolgokat körülöttünk. Horoszkóp a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vannak helyzetek, amikor döntéseket kell hozni egy nehéz helyzetben, amikor a szívünk ellenében kell a racionális érvekre hallgatni. Ma egy magánjellegű ügyben lehet szükséged arra, hogy ellentétesen cselekedj ahhoz képest, mint amit a szíved és a lelked diktál.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma te lehetsz az, akiből erőt, lendületet merítenek a többiek. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy körülötted a körülmények ellenére is jó legyen a hangulat! Vigyél egy kis színt a napi rutinba, legyen mindenkihez néhány kedves szavad és igyekezz mindenben a pozitívumot keresni!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha a bevált módszerek csődöt mondanak, akkor érdemes a szokottól eltérő úton próbálkozni. Ma épp egy ilyen nap lehet. Engedd hát ma szabadon a fantáziádat és találj ki valami újat, szokatlant! Másoknak is tudsz most jó tanácsokat adni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken az a szellemi erő, amely teljesen átjár, átsegíthet sok olyan dolgon is ma, amelyekkel elakadtál, vagy amiről azt hitted, talán abba is kell hagynod. Vedd fel a fonalat, kezdj el újra foglalkozni a függő ügyeiddel és fejezd be, amit csak lehet.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában

A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a bőségről, fejlődésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól. November 22-én a Nap, majd 24-én a Mars is a Nyilasba lép, és így igazán a gázpedálra lépünk - különösen ez a négy szerencsés csillagjegy, aki bármit elérhet ebben az időszakban.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken a határozott cselekvésé a főszerep. Néha egyszerűen el kell venni azt, ami a miénk, mielőtt más teszi ezt meg - a mai nap pont erre lehet példa. A bizonytalanságot nyugodtan el is felejtheted, hiszen ma, ha valaki, hát akkor te igazán tudni fogod, mit akarsz.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken érdemes picit hátralépned egy konfliktushelyzetben. Közel sem biztos, hogy az a valódi probléma ugyanis, amiről a vita szól. Lehet, hogy egészen a mélyben meghúzódó dolgok okozzák a veszekedést. Jobb, ha kimaradsz belőle!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha van valami, amit már régóta szeretnél kipróbálni, vagy valami, amibe belevágnál, akkor a pénteki nap éppen megfelelő erre. Most nagyon jó meglátásaid leszenk, és minth a alendületed is visszatérne a hétvégére.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha rendezettség van a környezetedben, az erősíti benned azt az érzést, hogy kézben tartod a dolgokat, ettől viszont a munkád és a magánéleted is erősebb kontroll alá kerül. Néha érdemes áttekinteni és újrarendezni magunk körül a dolgainkat és a péntek erre kifejezetten alkalmas lehet.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 20-26.: a Halak Hold érzelmessé, a Kos Hold energikussá tesz

A héten mindenől bőven jut: érzésekből és szenvedélyből is. A hétvégén pedig a telihold közelsége hozhat feszültséget. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!