Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden valaki csalódást okozhat, amitől dühös leszel. De talán, ha logikusan végiggondolnád az illető motivációit és meglátnád benne, mi vezetett ehhez a viselkedéséhez, még az is kiderülhet, hogy ő valójában sokkal nagyobb problémákkal küzd, mint te.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma nehezen bírsz egy feladattal, ezért érdemes lehet segítséget kérned valakitől. Ha azonban azt szeretnéd, hogy szívesen tegye az illető mindezt, az eredményen is illik osztoznod majd vele.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden jól teszed, ha tudatosan kerülsz minden konfrontálódást. Inkább térj ki a lehetséges ellenségeskedők elől a munkahely folyosóján, és kerüld a vitatkozást a főnököddel is. Most ugyanis lehet, hogy túlzásba esnél. Annak meg nem lehet jó vége…

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint kedden lehetnek feszültségek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Talán már sokszor lejátszottál képzeletben egy helyzetet, és azt hiszed, tökéletesen felkészültél rá. Most azonban az élet rácáfol az előzetes elképzelésekre és a dolgok végül a valóságban egészen másképpen fognak alakulni, mint ahogy te azt elképzelted. Még az is lehet, hogy sokkal jobban!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ahogyan kedden alakulnak körülötted a dolgok, nem biztos, hogy teljesen az lesz, amire számítottál. Egy váratlan tényező, vagy egy váratlan hír ugyanis jól összekuszálhatja a szálakat, és neked hirtelen rögtönöznöd kell majd.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Van olyan barátod, ismerősöd, vagy rokonod, akivel eltávolodtatok egymástól, vagy egy múltbéli sérelem miatt nem tartjátok a kapcsolatot? Akkor a keddi nap legyen az a nap, amikor végiggondolod, hogyna is lehetne békét kötni. Valószínűleg már ő is változtatna a helyzeten, és oka van, hogy mégsem lép.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. október 9-15.: Most senki sem fog unatkozni

Ezen a héten olyan sok minden változik, mint máskor szinte egy egész hónap alatt. Nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek ugyanakkor a bolygók. Mindenképpen érdemes élni ezekkel.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden a kapcsolataidnak kedveznek a bolygók, de persze ezt nem elég a csillagokra bízni, neked is hozzá kell tenned valamit. Talán egy telefon, egy találkozó, vagy egy kedves üzenet most még egy fagyos viszonyban is felengedést hozhat.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A keddi napra egy új, kellemes időszak kezdeteként emlékezhetsz vissza majd később, de hogy ez tényleg így legyen, neked is tenned kell. Bármibe is fogsz ma, az nagy eséllyel van sikerre ítélve, különösen akkor, ha mindehhez az akaraterődre is szükséged van.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma ki kell mozdulnod a komfortzónádból, jó hír, hogy ez neked egyáltalán nem esik nehezedre. Ahhoz ugyanis, hogy megtapasztalj új dolgokat, be is kell vállalnod némi kockázatot és kísérletezést. Kedveznek neked a bolygók, most szerencsés lehetsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. október 9-15.: a Mérleg újhold segít megtalálni az összhangot

Az Oroszlán Hold a hét elején a büszkeség helyes megélésében segít, szombaton pedig a Mérleg jegyében létrejövő újhold a harmónia megteremtésének kedvez. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma minden emberi kapcsolatod intenzívebb lehet a szokásosnál. A barátságos emberekkel sokkal kellemesebben, a barátságtalanokkal sokkal kellemetlenebbül érzed majd magadat, így igyekezz ez utóbbiakat inkább elkerülni. Sokkal nyugodtabb és vidámabb lesz így a napod.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden változásokat tapasztalhatsz magad körül, ami az emberi kapcsolataidban és talán a körülötted folyó dolgok ritmusában mutatkozik meg legerősebben. Mindez könnyen lehet, hogy ösztönzően hat majd rád, hogy változtass te is valamiben!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon elszántan szeretnél ma haladni, de könnyen lehet, hogy valaki akadályt állít eléd, amit ha nem hárítasz el, nem leszel képes megfelelően teljesíteni a munkádat. Előzd meg a problémákat, mert a kialakult helyzetet most nehéz kezelni.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!