Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma sikerül egy apróbb részeredményt elérned egy ügyben, mellyel ráadásul úgymond a kecske is jóllakhat, meg a káposzta is megmarad. Azért még ne bízd el magad, mert lesz még miért küzdened, de a Skorpió Mars jelzi, hogy sikert érsz el!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn szükség lesz egy kis taktikázásra, ha meg akarod tartani a megszokott harmóniát a kapcsolatodban. A higgadt véleménynyilvánítás többet ér, mint a szótlan sértődöttség. Persze a hatékony párbeszédhez kettő kell.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ne engedd, hogy a dühöd elragadjod hétfőn egy vita során. Csak akkor tudsz jól érvelni, ha hagysz magadnak időt arra, hogy lehiggadj. Márpedig fontos lenne a győzelem, és nemcsak neked. Mások is függnek ugyanis tőled.

Ikrek havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma kisebb vitára kerülhet sor a munkahelyeden. Te nem az a fajta vagy, aki egykönnyen feladja az elképzeléseit, de azért szükséged lesz némi hajlékonyságra, és találékonyságra is. Amit elérsz, az hosszú távra szól.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy szükséged volna arra, hogy valami módon növeld az önbizalmadat. Sajnos ezt most nem oldhatod meg önerőből. Támogató szavakra, biztató mosolyra lenne szükséged hozzá. Keresd fel az egyik igazi jó barátodat!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma megnő az esélye annak, hogy egy kissé puskaporos lesz a levegő körülötted és ha nem figyelsz oda eléggé, még te is belekeveredhetsz mindebbe. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb, nem lenne jó, ha egyszerre robbanna minden.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te nagyon jószívű vagy, ezért sokat segítesz a kollégáidnak is. Csak azt ne hagyd, hogy ez az átmeneti segítség megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheted el, hogy végül már kötelességednek tekintik, amit most szívességből teszel.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Érdemes a mai napon nyitott szemmel és szívvel járni, mert új lehetőségeid adódhatnak. A Skorpió Mars ereje kezd megmutatkozni az életedben. Koncentrálj arra a lelki szemeiddel, ami igazán fontos neked, és amit el akarsz érni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A hétfői nap valahogy nem igazán a tiéd. Talán egy találkozót terveztél mára, de ha úgy érzed, hogy sem lelkileg, sem szellemileg nem tudsz igazán ott lenni, akkor inkább mondd le, és menj haza pihenni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerencsés péntek 13 - egy mesés fényszög jó fordulatokat ígér

Sokan tartanak a péntek 13-tól, és vannak, akik kinevetik a félelmet, sőt szerencséssé kiáltják ki. Idén a bolygók is a szerencsére "szavaznak". Egy mesés fényszög lesz az égen, ami minden rosszat jóra fordíthat.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha túl sokat akarsz egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson. Inkább haladj apróbb lépésekkel, és akkor elégedettebb lehetsz azzal, amit elérsz. A kitartáoda nem lesz hiábavaló sem a szerelemben, sem a munkában.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn nehéz feladat elé állítanak a munkahelyeden. Elbizonytalanodhatsz, de akkor se mondj nemet. Sikerülni fog, és meglesz a dicsőség! Segítséget persze nyugodt szívvel kérhetsz. Meg is fogod kapni, nem kell aggódnod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn különös megérzésed támadhat valamivel kapcsolatban, és hamar bebizonyosodik, hogy igazad is van! Jó, hogy hallgattál az intuíciódra. Az is lehet, hogy éjszaka élénk álmod lesz: figyelj az üzenetére!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!