Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma igazán formában leszel, és azt veszed észre, hogy mindenki a te kegyeidért harcol. Használd ki ezt a jó időszakot arra, hogy ne csak szerelmi téren érj el sikereket a vonzerőddel. A karrierben is előrelépés várható.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán új meglátásaid lehetnek. Ha azt akarod, hogy a helyzetedet valóban tisztán lásd, akkor fel kellene hagynod egy-két kérdésben az önámítással. Ami eddig megoldás volt, most már nem az. Állíts fel egy fontossági sorrendet gondjaid megoldásához!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Újabb és újabb feladatokat kaphatsz: a munka szinte elönt. Most úgy érzed magad a munkahelyeden a hosszú hétvége után, hogy legszívesebben azonnal elszaladnál. Pedig tegnap még jól haladtak a dolgok. Ne hagyd őket elromolni!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp szerdára (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán rájöhetsz, hogy amit a múlt héten elhalasztottál megoldani, azt ma végképp nem halogathatod tovább. Ha még ma is kitérsz a megoldás elől, akkor az nemcsak bosszúsággal, de akár anyagi veszteséggel is járhat a számodra.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy kisebb pechsorozattal indulhat a napod. De minden botlás csak jelzés: valamit másként kellene csinálnod. Talán, ha egy véletlen botlás miatt megállsz egy pillanatra, a rohanásból kiesve, rá is döbbensz, hogy mit kellene másképp intézni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy nem vagy teljesen a tudatában, de ma egy jelre vársz, ami segít neked egy az életedet befolyásoló fontos döntésben. Tartsd nyitva a szemed és a füled, figyeld a telefonod, és olvasd el az üzeneteidet. Szerdán megkaphatod azt, amire vártál!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hosszú hétvége horoszkópja 2023. október 21-23.: 3 szuper fényszög garantálja a kikapcsolódást, feltöltődést

Vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba, ráadásul vasárnap egy gyönyörű Merkúr-Szaturnusz fényszög segít nekünk. Minden adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat testi-lelki-szellemi szinten. A hosszú hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdán elkerülnek a viták, ma végre konfliktusmentes napra számíthatsz. Még azokkal is harmonikus lehet a viszonyod, akikkel egyébként egyáltalán nem vagy jó viszonyban. Használd ki ezt az időszakot a régi problémák megoldására!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha érzelmileg stabil vagy, magabiztosabban lépsz ki a külvilágba és neked ma ezen a területen pozitív változás várható. Talán egy régi barát, vagy családtag megerősít abban, hogy az életed szoros része marad.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán hallgass a megérzéseidre: ha azok azt súgják, hogy kerülni kellene egy helyzetet, akkor ne engedd belerángatni magad. Utólag majd az események téged fognak igazolni, ebben biztos lehetsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Plútó végre előre indult, és megmutatja az elmúlt időszak tanulságait

Hosszú hónapok retrográd szakasza után végre előre indult a Plútó a Bak jegyében, ahol 2024. január közepéig halad. A Plútó az átalakulás, a határélmények, a tudatalatti bolygója, és cseppet sem finomkodik, mindig drasztikus változásokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ahol becsukódik egy ajtó, gyakran kinyílik egy másik. Szerdán egy váratlan helyzet egy kisebb káoszt okozhat, de nem csak erre érdemes figyelni. Mindez ugyanis megnyithat neked egy új lehetőséget is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Attól érzed magad igazán jól, ha te diktálhatod a feltételeket, és irányíthatsz. Ma viszont lehet, hogy ezt a pozíciót át kellene adni valaki másnak és neked egy lépéssel hátrébb kellene lépni. Hidd el, most ezzel jársz jobban!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma menet közben kell improvizálni, ha valami nem úgy alakul, ahogyan eltervezted. Talán egy programot kell átszervezni, vagy alternatív útvonalat kell találni valahová és szükség lesz arra, hogy hirtelen hozz meg egy döntést.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!