Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn ha teheted, foglalkozz elsősorban a rutinfeladataiddal és ne akard megváltani a világot. Talán szellemileg is fáradtabb lehetsz a szokásosnál, de a motivációd szinte biztos, hogy a mélypont körül lesz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma sajnos elképzelhető, hogy olyan közegben kell eltöltened a napod egy részét, amelyben nem érzed komfortosan magad valamilyen szempontból. Lehet az is, hogy az udvariasság miatt igyekszel érdeklődést színlelni, de könnyedén eljöhet egy pont, amikor már ez sem sikerül.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn igazán szétszórt lehetsz! A gondolataid valahol egészen máshol járnak, mint ahol a napodat töltöd. Nehéz lesz hát bárkinek fenntartani az érdeklődésedet és az is nehezedre esik, hogy bárkivel is hosszabban beszélgess. Pihenj többet!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn elfoghat a kétség valamivel kapcsolatban, pedig nem kellene! Lehet, hogy nem kapsz elegendő információt, visszajelzést egy magánügyeddel kapcsolatosan, de valószínűleg csak késlekedésről van szó, vagy félreértésről.

Rák havi horoszkóp

Hétfőn nehezen fókuszálunk (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma egy izgalmasnak tűnő felfedezést tehetsz, ami egészen új irányba tereli az érdeklődésedet. Keresd meg a legfőbb információt és légy nyitott, mert hamarosan egy új világ tárul eléd. Minden nap egy új csoda lehet. Talán még a gondolkodásod, vagy az életed is megváltozik ettől.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne félj attól, hogy kimutasd az érzéseidet. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A pároddal ezek miatt ugyan vitád támadhat, de ezen is túl kell esnetek egyszer. A holnap már úgyis boldogságot hoz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi pénzhoroszkóp 2023.: Szerencsés fordulatot hoz a Vénusz, a pénz bolygója

Nagy változások láthatóak az égen. Szeptember 4-én a Vénusz, a pénz bolygója befejezi retrográd szakaszát, és elindul előre, ami komoly anyagi fellendülést jelez. Ezzel egy időben a Jupiter mozgása jelzi, hogy a régi ötletek fognak most beválni.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy hétfőn úgy érzed, hogy a közvetlen környezeted egy kissé magadra hagyott egy probléma kezelésében, és az előtted álló feladatok meghaladják a lehetőségeidet. Ha valóban így van, akkor muszáj lesz bevonnod ebbe másokat is.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jól teszed, ha ezt az időszakot a kapcsolatépítésre használod fel. Minden ismeretség, amit mostanában kötsz, előbb-utóbb a hasznodra lehet. Te is legyél bőkezű azokkal, akik téged támogatnak! Ha szeretnek, az is téged erősít.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Igazán érzékeny szituáció alakulhat ki körületted, mert valaki egy szívességre kérhet és te csak nagyon nehezen tudnál a rendelkezésére állni. Néha pedig muszáj nemet mondani bizonyos dolgokra. Majd legközelebb korrigálod a dolgot.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi angyalhoroszkóp 2023.: ezt üzeni neked az őrangyalod

Az angyalok nagy hatalmú szellemi lények, gyógyítanak, irányítanak, védelmeznek bennünket egész életünk során. Nézd meg, mit üzen neked az őrangyalod a következő hónapra! Szeptemberi angyalhoroszkóp következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma nem annyira szerencsés híreket kaphatsz, emiatt kissé feszült lehetsz nap közben. Mielőtt azonban bármit is változtatnál a terveiden emiatt, igyekezz minél több információt szerezni a dologgal kapcsolatban. Még az is kiderülhet, hogy az egész egy nagy tévedés!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Itt az ideje annak, hogy a dolgaid irányítását a kezedbe vedd. Minél inkább így teszel, annál kevesebb meglepetésben lehet részed az elkövetkező időkben. Igaz, a változások még téged is meglephetnek, de alkalmazkodó készséged maximális.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jó napra számíthatsz! A jegy szülöttei egyik sikert arathatják a másik után. Az emberek vonzódnak hozzád, mert kedves vagy és nyitott. Most mindenkit elbájolsz, kenyérre kensz, elvarázsolsz. Élj a lehetőséggel!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!