Kos napi horoszkóp (03.a21.-04.20.)

Nagyszerű lezárása a hétnek ez a vasárnap. Remekül el tudsz lazulni, és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt is szervezned. Kell is, hogy végre teljesen ellazulj, hiszen sokat és jól dolgoztál az elmúlt időszakban.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Nagy feladat megoldása előtt állsz, ami minden erődet és figyelmedet igénybe veszi. Ám de vasárnap amúgy sem tehetsz sokat érte, ezért feledkezz el az egészről a hétvége hátralévő részében! Ha sikerül felhőtlen kikapcsolódásban töltekezned, hétfőtől minden megy, mint a karikacsapás.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jól végződik ez a hét, a vasárnap pedig a koronája lehet. Gyümölcsözőnek, fejlődőnek látod, tapasztalod a körülményeidet. Nem is kell mással törődnöd, csak a legszorosabb emberi kapcsolataiddal. És még egy jó könyv is beleférhet az időbe!

Ikrek havi horoszkóp

A vasárnap igazán békésnek ígérkezik (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy ügyben most határozott döntéseket várhatnak tőled a családtagok, a rokonok. Ne halogasd hát tovább, a végső szót úgyis neked kell kimondani. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen leszel érvényre juttatni.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Barátkozós hangulatban leszel vasárnap, de minden okod meg is van rá. Most ugyanis leginkább bennük bízhatsz. A család is melletted áll, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthatsz most.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szuper nap lesz a vasárnap! Végre igazán könnyűnek és felhőtlennek érzed magad. És valóban, csupa olyan élményekkel gazdagodhatsz, amelyek ezt az érzést erősítik a lelkedben. Oszd meg másokkal is a benyomásokat, a gondolataidat!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. október 7-8.: szombat éjjelre vitát, vasárnapra békét hoznak a bolygók

Szombaton napközben jó lesz a hangulat, de este lehetnek konfliktusok, amiket jobb lenne elkerülni. Vaárnapra már teljesen eloszlanak a "viharfelhők". A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Uralkodó bolygód, a Vénusz segíthet felkelteni személyiséged érzéki és gondoskodó oldalát. Mutasd ki bátran a szeretetedet és a szerelmedet a párodnak. Meglátod, igazán romantikus napot tölthettek együtt.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mostanában a párkapcsolatodban folytonos konfliktus forrása, hogy mindketten mást akartok. Nem lehetetlen azonban az összhangot megtalálni, ha igazán vágytok a másik társaságára. A bolygók segítenek benne, hogy meglásd a kompromisszumok lehetőségét.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy régóta húzódó ügyet zárhatsz le vasárnap, méghozzá úgy, hogy az rád nézve a lehető legkedvezőbb legyen. A legjobb, ha teljes megegyezésre törekszel, nem hagysz nyitva semmilyen kérdést sem. A beszélgető partnereid is készségesebbek lesznek.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. október 7-13.: Fellobban a szerelem lángja

A héten nagyszerű változásokat jeleznek a bolygók. A Vénusz belép a Szűzbe, majd a Mars saját jegyében, a Skorpióban folytatja égi útját, miközben a Plútó elindul előre. Mindez pedig fellobbantja a szerelmet a párkapcsolatokban. Persze, a párkeresők is okkal bizakodhatnak...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az elmúlt napokban talán egy kicsit begubóztál magadba, valami bánthat. Pedig nyitnod kellene, ha tényleg akarod a megoldást. Fordulj nagyobb bizalommal a párod felé, és tárd ki előtte a szívedet. Olyan válaszokat kaphatsz vasárnap, amelyek igencsak meglepnek…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma végre olyasmivel foglalkozhatsz, amivel már nagyon régóta szeretettél volna. Ha bármilyen tartozásod van valaki felé, végre azt is törlesztheted. Mindenképpen érdemes ezzel élned! Ha pedig magadnak tartozol egy ígérettel, azt se szorítsd többé háttérbe!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Mostanában érzékenyebben érinthet téged a barátok viselkedése. Bizonyos konfliktusokat ezért sokkal radikálisabban kezelsz. Azt is fontold meg azonban, hogy te miként viselkedtél mostanában másokkal. Lehet, hogy félreértés húzódik meg a háttérben.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!