Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn, mielőtt változtatsz valamin magad körül, gondold át ennek hatásait, és közben ne csak önmagadra, hanem a környezetedre is figyelj oda. Számolj ma némi ellenállással is, lesz olyan, akinek gondot okoz a terved és lesz olyan is, aki irigységből próbál keresztbe tenni neked.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Valaki, aki közel áll hozzád, megpróbál visszafogni abban, hogy azt tedd, amit szeretnél, mert aggódik, és kockázatosnak találja a terveidet. Értesd meg vele, hogy tudod, hogy a szeretetvezérli, de neked muszáj a saját utadon járnod még akkor is, ha ez időnként buktatókkal jár.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Amikor már azt hiszed, hogy túl vagy valamin, jön valaki és összezavarja a dolgokat körülötted ismét. Ez lehet rossz és jó is végül, attól függően, honnan nézed a kérdést. Néha nem rossz felkorbácsolni az állóvizet és újra elővenni bizonyos kérdéseket.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp hétfőre (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Izgalmas és nagyon szórakoztató egy nagyobb baráti, rokoni kört folyamatosan menedzselni, de igaz az is, hogy ebbe igazán bele lehet néha fáradni. Ha úgy érzed, hogy ma nincs meg benned az elegendő erő, akkor mondj le valamit a vállalásaidból.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn felveheted valakivel a kapcsolatot és a beszélgetés során olyan téma is előkerül, ami megmozgatja a képzelőerődet. Talán felfedezed magadban egy új érdeklődést, de az is elképzelhető az illetőben remek partnert találsz egy közös tevékenységhez

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A te esetedben a kemény munka szinte mindig meghozza a gyümölcsét és erre a mai nap ismét bizonyítékkal szolgálhat. Nagy sikert könyvelhetsz el hétfőn, vagy extra pénz állhat a házhoz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-17.: Csodás új lehetőségek jönnek

Ez a hét igazán nagyszerűen alakul a bolygók jelzése szerint. A pénteki Szűz újhold számos újdonságot, a megújulás, az újítás lehetőségét jelzi. Éljetek vele mindenképpen!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma előfordulhat, hogy egy kisebb problémába ütközöl, amikor visszaüt, hogy hoztál a múltban egy hibás döntést. Ilyesmi előfordul, és mindig van ára is. Tedd túl magad ezen, írd le a veszteséget, hiszen nem túl nagy és lépj tovább. Ne hagyd, hogy mindez akadályozza a jövőbeli terveidet.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn szenvedélyesebb leszel a szokásosnál és ez arra ösztönöz, hogy egy szituációban pusztán az érzelmeid alapján cselekedj. Vigyázz azonban, nehogy veszélyes vizekre evezz! Egy meggondolatlan lépéssel ugyanis a fejre állhat minden körülötted.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn új emberekkel ismerkedhetsz meg, akik talán újak a környékeden, vagy a munkahelyeden. Közeledj nyitottan hozzájuk, hiszen ki tudja, talán közöttük van egy új lehetséges barát, vagy esetleg egy társ.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi kínai horoszkóp 2023.: a Kakas hónapjában választ kapunk a fontos kérdéseinkre

A Kakas hónapja sokat ígér, de csak akkor, ha készek vagyunk megküzdeni a céljainkért. Azoknak, akik bizonytalan helyzetben vannak, igazán jó hír, hogy most megérkeznek majd a válaszok a régóta húzódó nagy kérdésekre. Szeptemberi kínai horoszkóp minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha valakiről megvan az első benyomásod, az nálad meghatározó, és később nagyon nehezen változik. Ma valaki, akivel eddig jó a viszonyod, olyat mond, vagy tesz, amivel megütközést kelt benned és talán még a véleményed is megváltozik róla.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma megmozdíthat benned valamit egy hír, egy hallgatott zene, vagy egy írás, amit olvasol és a kreatív éned elkezd dolgozni. Ne menj el a mai ötleteid mellett, mert nagyon jó irányt adhatnak az ügyeidnek! Persze nem minden megvalósítható, de van, ami mégis…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn egy friss információ arra bátoríthat, hogy ismét valami új dologba fogj, vagy elindíts egy projektet, amelyre már egy ideje amúgy is készülsz. Bármi is az a kihívás, amely most előtted áll, ne torpanj meg a startvonal mögött!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!