Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap tele vagy tervekkel és lelkesedéssel barátokkal, kollégákkal közös programok miatt. Mielőtt bármire igent mondasz, egyeztess a kedveseddel! Egyrészt azért, mert ő is veletek tartana. Másrészt, hogy ne ütközzön az elképzelésetek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma többször teszed fel a kérdést magadnak, hogy kihez kell/kellene alkalmazkodnod, és hogy vajon van-e kedved ehhez. A függetlenséged megőrzése sarkalatos téma most a számodra. Hajlamos leszel ragaszkodni hozzá.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ez a nap nagyszerű lehetőségeket tartogat, ha ismerkedni szeretnél. A Mérleg Hold kifejezetten alkalmas arra, hogy új emberekkel beszélgess, levelezz, találkozz. Egyetlen akadály adódhat: a másik hajlamos lehet túl bőbeszédűen és bizalmaskodva közelíteni hozzád. Ettől te megijedhetsz, és behúzhatod a féket.

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap a Mérleg Hold hoz szerelmet, békét (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap könnyebben, gördülékenyebben és fesztelenebbül tudod kifejezni magad. Ennek egyik nyertese a szerelmed, aki végre esélyt kap arra, hogy megértse, mi foglalkoztat. Eddig sem titkoltad, de képtelen voltál kimondani, hogy mi bánt, mi zavar.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma inkább sodródj az eseményekkel! Most nem a kezdeményezés, hanem inkább a reagálás ideje van itt. Talán nem fog nehezedre esni, hogy megvárd, hogy a másik fél lépjen, és te majd erre válaszolsz. Hidd el, jobb lesz így!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Mindig is beszédes volt számodra, hogy egy ember milyen szavakat használ, és milyen a beszédhangja. De ez most fokozottan irányjelző lesz. Sok mindent megtudhatsz a másikról a szóhasználatából. Azonban nem szabad tévedhetetlennek hinned magad. Hagyj időt magadnak, hogy megsmerd a másikat!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Elpattan az első szál... - a Merkúr elsőként direktbe fordul

A visszahúzó erők, a retrográd bolygók olyan hatással vannak, mint a gumipókok: nem engedik, hogy haladj, előre lépj. Ennek most vége. Elpattan az első szál, avagy gumipók: Merkúr szeptember 15-én elsőként indul el előre.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Minden adott ahhoz, hogy ezt a napot felszabadultan töltsd. A hangulatodnak és a közérzetednek is jót tenne, ha minél többet lennél a szabadban. A friss levegő kifúj belőled mindne hétköznapi stresszt, feszültséget!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ez a te napod lesz. Magad mögött hagyhatod a heti gondokat. Most minden korábbinál fontosabb, hogy olyan programot találj magadnak, ami teljes figyelmedet leköti, ezáltal kikapcsol. Ez lehet hobbi, barátokkal töltött idő, sütés, sport, stb.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Végre feltámad a vállalkozó szellem benned, és olyasmibe mersz belevágni, ami felvillanyoz téged. Engedd el a fantáziádat, "célozd meg a holdat, ha elvéted, a csillagokba jutsz"! Nem lesznek akadályok, csupán a saját kishitűséged fékezhet meg.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-17.: Csodás új lehetőségek jönnek

Ez a hét igazán nagyszerűen alakul a bolygók jelzése szerint. A pénteki Szűz újhold számos újdonságot, a megújulás, az újítás lehetőségét jelzi. Éljetek vele mindenképpen!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Neked kulcsfontosságú az értelmes kommunikáció. Zavaros, változékony, kiszámíthatatlan nézetekkel nem tudsz mit kezdeni. Holott sajnálatos módon ma több ilyenbe belefuthatsz. Ahelyett, hogy kiakadnál, tegyél fel egyszerű kérdéseket!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez a nap neked a szerelemről szól. Nem kell ahhoz tavasznak lennie, hogy te belelkesedj. Ha van párod, akkor ő lesz a középpontban. Ha még nincs párod, akkor egy olyan emberrel találkozhatsz, aki felkelti a figyelmedet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Mérleg Hold nyitottá tesz a művészi élményekre. Számtalan program közül válogathatsz. Az égi folyamatok szerint meg kellene mozgatnod az agyadat. És nem a heti megszokott módon… Sok szép megélést hoznak neked a bolygók a hétvégére.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!